Întrebare fară răspuns

Internet fix Orange - semnalul apare si dispare

Acum o saptamana am achizitionat un router de la orange pt baiatul meu , pt jocuri , din pacate semnalul apare , dispare , am tot sunat la orange sa semnalez problema si singurul raspuns primit la fiecare apel a fost ,, sunteti in parametri " , culmea e ca parametri apar si dispar , adica acum sunt in parametri acum sunt pe 0 , am cerut rezilierea dar presupun ca o sa trebuiasca sa platesc o suma considerabila pt un serviciu pe care nu il folosesc , un sfat va rog , ce a-si putea face?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu le-am spus ca am probleme cu semnalul pe voce si pentru apelare si pentru a fi apelat, iar ei au spus ca sunt in aceiasi parametri ca tine. Ei considera ca ai semnal in zona si atunci iti povestesc despre parametri. Dar ramane sa verifici semnalul undeva spre exteriorul locuintei, unde si semnalul pe telefon este mai bun.
Altfel nu-ti ramane decat denuntarea (rezilierea) contractului.
Un topic similar ai aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2387566-anula-abonamentul-internetul-mobil

Bun venit în Comunitate! Eu știu că se poate rezilia un serviciu, dacă poți dovedi că nu e semnal în zona respectivă și implicit, nu poți folosi serviciul. Depune o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro și sper să rezolvi problema. Le explici detaliat cum stă treaba și sper să rezolvi. Succes!

Depune sesizare la serviciul clienți, dacă nu îți acceptă rezilierea fără costuri suplimentare, te poți adresa autorității competente.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!