Întrebare cu răspuns(uri)

Aplicatia Orange TV Go pe smart TV

Buna ziua, as dori o informatie referitoare la Orange tv pe smart TV. Concret, personal detin internetul fix de la Digi si abonamentul de mobil cu internet mobil la Orange. La relatii clienti mi s-a comunicat ca traficul de internet pe smart TV va fi contorizat din abonamentul de mobil, dar eu nu inteleg cum se face acest lucru, deoarece folosesc internetul de la Digi. Cum se poate sa fiu contorizat atat de Digi cat si de Orange pentru aceeasi. Are cineva cunostiinta de asa ceva? Si dupa ce am instalat aplicatia pe TV s-a conectat in urma unui SMS primit si activat, numai am nicio posibilitate de delogare ori sa intru cu alt cont in aplicatie ? Mentionez ca am dezinstalat-o si dupa reinstalare se logheaza automat in contul anterior.
Va multumesc frumos ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut!

Consumi din traficul de pe mobil doar daca accesezi aplicatia de pe mobil, conectat fiind prin date mobile Orange.
Daca te uiti pe televizor si acesta este conectat la Wi-Fi, vei consuma internet de acolo, de la providerul de Wi-Fi.
O zi buna!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (1)

33%

1 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

33% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Eu am activat "97 de canale", dar functionale vreo 15. Nu e ok sa iti consume date mobile conectat pe wifi... dar mai sigur intrebi la serv.clienti.

Daca televizorul sau telefonul acceseaza internetul si implicit aplicatia Orange TV Go de pe conexiuena de date Orange, atunci traficul efectuat va scadea din pachetul de date Orange.

Eu mai accesez ocazional tvgo.orange.ro pe tv, din browser de pe WiFi-ul Telekom din casa si nu am fost taxat nici de Orange si nici de Telekom pentru asta.

Pe telefon am aplicatia Telekom TV si, ocazional mai intru pe ea de pe conexiunea de date Orange si nu am fost taxat extra pentru asta. Pur si implu a consumat din pachetul de date inclus in abonament.

Nu prea mi se pare posibil.. adica nu inteleg, cum te-ar putea taxa Orange pentru internet, daca tu il folosesti pe cel de la Digi?!..
Inteleg ca serviciul este de la Orange, deci te loghezi cu niste date, dar, pentru net nu vad cum te-ar putea taxa..

La rel.clienti mi s-a comunicat ca este o aplicatie de streaming si se asociaza contului meu. Dar nu reusesc sa aflu mai multe ,ma trimit pe site ,cica au mai multe informatii. Acolo este totul ambigu in cele semnalate .

Daca "legi" telefonul la TV si utilizezi datele mobile Orange pentru a naviga in Orange TV Go, atunci da, se va consuma din pachetul de date inclus in abonament.

Cat timp Orange TV Go este accesat utilizand o alta conexiune la internet, de la un alt furnizor, Orange nu are cum sa-ti scada din pachetul de date inclus in abonament. Este ca si cum ai spune ca eu, daca accesez Orange TV Go de pe telefon prin WiFi Telekom, traficul de date efectuat va scadea din pachetul de date inclus in abonamentul Orange.

Sper sa fie asa , o sa testez . Ar fi dealtfel si logic,dar cei de la rel.clienti probabil nu vor sa incurajeze acest lucru , ori chiar nu stiu sa informeze concret.

Traficul efectuat de Orange TV Go nu este gratuit în rețeaua Orange, de aceea îți tot spune această poveste la CC. Însă atât timp, cât utilizezi o conexiune fixă de internet, inclusiv de la Orange, traficul va fi taxat conform ofertei deținute, adică gratuit, ca doar beneficiezi de internet nelimitat.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Inainte in functie de abonament traficul era gratuit.
Poate se revine la ce era inainte :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Cred ca la aceasta intrebare ar trebui sa ne raspunda cineva din cadrul companiei Orange care se ocupa de partea de internet si sau de aplicatia orange tv go!
Imi amintesc totusi ca eu aveam la un moment dat pe telefon internet alocat orange tv go, dar de ceva vreme nu am mai vazut acest lucru in my orange la sectiunea cost control.

E foarte simplu. Dacă te conectezi cu TV-ul pe internetul de la Digi, nu plătești nimic, iar dacă o faci pe cel de la Orange, după ce consumi traficul inclus, intri pe costuri suplimentare. Numai dacă ai internet nelimitat de la Orange nu sunt probleme.
Întrebarea este de ce nu oferă ei internet nelimitat și în aplicație, pentru că așa ar fi fost normal. Întreb de multă vreme, dar nimeni nu răspunde. În concluzie, folosește aplicația cu internetul de la Digi fără griji!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Pai daca are net de la Digi se presupune ca are si Digi Online si atunci de ce ar mai folosi Orange Tv Go?!
(care fie vorba intre noi,e muuult mai stabila si user friendly decat Orange Go,atata doar ca parca mi se pare mai saraca in canale tv))

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut!

Consumi din traficul de pe mobil doar daca accesezi aplicatia de pe mobil, conectat fiind prin date mobile Orange.
Daca te uiti pe televizor si acesta este conectat la Wi-Fi, vei consuma internet de acolo, de la providerul de Wi-Fi.
O zi buna!

@bruce,Digi Online il poate urmari din browserul televizorului ori pe Win 10,tot din browser. Nu e nevoie de o aplicatie dedicata pentru asta :)
_____________________________________
Orange Assistant,daca televizorul este conectat prin WiFi la routerul Orange,tot din traficul alocat ii consuma.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Ar trebui ca și Orange să facă ceva (să ai trafic nelimitat), pentru că în cazul în care ai net fix 4g de la Orange și vrei să te uiți în aplicație, ce faci?
Eu am fost nevoit să apelez la concurență, chiar dacă aveam net fix 4g destul de bun, pentru că traficul de 160 GB pentru net fix 4g este infim! Reclame peste reclame cu filme și canale interesante în Orange tv go, net nelimitat pe abonamente de voce (ca bonus), dar la abonamentele de internet fix 4g se dă trafic foarte puțin. Trebuie făcut rapid ceva!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!