Întrebare fară răspuns

Statistica Huawei: 1 din 3 români aleg să cumpere un smartphone HUAWEI

Intr-un interviu acordat pentru HotNews, Ciprian Mirea - Director of Ecosystem și Head of Trade Marketing, Huawei Romania, afirma faptul ca: "Acum suntem la aproximativ 30% cotă de piață, practic 1 din 3 români aleg să cumpere un smartphone HUAWEI"

 

Care este cota de piață a HUAWEI, pe zona de smartphones, la nivel local și care o să fie tendința până la final de an?

În acest moment ne bucurăm de o creștere susținută de la începutul anului. Creștere ce s-a consolidat în ultimele 2-3 luni. În ciuda faptul că piața a scăzut în această jumătate a anului, noi am reușit să înregistrăm o creștere.

 

Acum suntem la aproximativ 30% cotă de piață, practic 1 din 3 români aleg să cumpere un smartphone HUAWEI. Acest lucru se datorează faptului că ne concentrăm să aducem către consumatori cele mai bune produse din punctul de vedere al mix-ului tehnologie/beneficii/preț, lucru care se vede în încrederea românilor față de noi.

 

Pentru această a doua jumătate a anului ne concentrăm pe strategia noastra 1+4+n și pe sinergia dintre produsele noastre, astfel încât românii să se poată bucura de un ecosystem complet, atât hardware cât și software.

 

Interviul complet https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24176229-interviu-c...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Probabil mai au nevoie de 1-2 piedici, sa depășească acest 30%.. :)
Daca mixează bine.. si au si vechime în piata.. nu ma mira ca sunt pe creștere..

In momentul in care traiesti intr-o bula si manaci tot ce iti arunca stapanul, evident ca nu esti capabil sa vezi si altceva in afara de Samsung / Apple.

Prefer Samsung decat Huawei.

In pozele atasate am facut teste de viteza pe Wifi 5Ghz intre Huawei P40 Pro si Samsung S10, iar Samsung castiga de fiecare data.
Am testat si camera principala si detalile sunt mult mai bune pe S10.

Eu am mers mulți ani pe Samsung, iar de aproape un an pe Huawei și sunt foarte mulțumit de acest brand. Păcat că noile modele nu au suport de la Google și va trebui să mă reorientez, dar acest lucru nu o să-l mai fac în niciun caz spre Samsung.

Clar a crescut și va mai crește. Singura problemă majoră pe care o văd eu acum, este lipsa serviciilor Google. În rest, sunt foarte bune!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!