anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce telefoane pot beneficia prin programul orange family?

Bianca_6
Începător
De ce telefoane pot beneficia prin programul orange family daca am 2 abonamente de cate 10€ unul?
3 Răspunsuri 3

Jay
Campion certificat
Buna! Din ce stiu eu, beneficiile Orange Family nu se refera la telefoane.. ci la reduceri la al 2-lea abonament, daca este de minim 12 euro si, reduceri la smartwatch-uri.. si, era si un bonus de net.. Tocmai s-a schimbat grila de abonamente, si, din ce vad, s-au schimbat si conditiile.. Trebuie sa fie abonamente din grila actuala, schimbate acum sau prelungite acum pentru 24 de luni, ca sa formeze Orange Family.. Depinde cand ai facut ultima prelungire cu achizitie de telefon, ca poate, obtii un pret bun pentru telefoane, la fidelizare, trecand la abonamente din noua grila.. Gasesti mai multe informatii daca te conectezi la contul tau My Orange si in link-ul asta.. https://www.orange.ro/abonamente/orange-family/index.html Insa, un pret personalizat presupune furnizarea de date personale, ale contului tau de client, deci, pentru oferta personalizata trebuie sa vorbesti cu un consultant, in comunitate, noi, ca si clienti, iti putem doar povesti din experientele noastre..

Anca07
#StarMember
Salut Bianca! Fiecare oferta etse personalizata, in functie de mai multe criterii ce tin de abonamentele pe care le ai, si de aceea, cred ca primul pas ar fi sa faci o simulare in magazinul Orange, pentru a vedea unde te incadrezi si bineinteles ce tipuri de telefoane poti achizitiona. Un subiect oarecum asemanator cu al tau a mai fost discutat aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2360126-trebuie-platesc-iphone-11-abonament-orange-family Poti citi ce s-a mai discutat acolo, si poate regasesti ceva care sa te ajute.

Vio73
#StarMember
Asta poți afla numai dacă întrebi exact cum stă treaba în situația ta. Trebuie să mai știi că va trebui să prelungești abonamentele ca să beneficiezi de oferta Family. Ai detalii pe aici: https://www.orange.ro/abonamente/orange-family/ ,,Poți include un abonament de voce (Fun/Smart/Smart Plus) de minimum 8€ + minimum 1 abonament de voce (Fun/Smart/Smart Plus) de minimum 10€, ambele activate sau prelungite pe o perioadă de 24 luni." Din păcate, pe site nu mai sunt detalii și despre reducerile la telefoane, cum erau în vechiul pachet Family, dar merită să întrebi într-un magazin cum stă treaba detaliat. Eu am pachetul Family (cel vechi) și mi s-au spus mai multe chestii în magazin decât erau trecute pe site și au intrat mai multe reduceri la formarea pachetului. Succes!