Întrebare fară răspuns

De ce telefoane pot beneficia prin programul orange family?

De ce telefoane pot beneficia prin programul orange family daca am 2 abonamente de cate 10€ unul?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna!
Din ce stiu eu, beneficiile Orange Family nu se refera la telefoane.. ci la reduceri la al 2-lea abonament, daca este de minim 12 euro si, reduceri la smartwatch-uri.. si, era si un bonus de net..
Tocmai s-a schimbat grila de abonamente, si, din ce vad, s-au schimbat si conditiile.. Trebuie sa fie abonamente din grila actuala, schimbate acum sau prelungite acum pentru 24 de luni, ca sa formeze Orange Family..
Depinde cand ai facut ultima prelungire cu achizitie de telefon, ca poate, obtii un pret bun pentru telefoane, la fidelizare, trecand la abonamente din noua grila..
Gasesti mai multe informatii daca te conectezi la contul tau My Orange si in link-ul asta..
https://www.orange.ro/abonamente/orange-family/index.html

Insa, un pret personalizat presupune furnizarea de date personale, ale contului tau de client, deci, pentru oferta personalizata trebuie sa vorbesti cu un consultant, in comunitate, noi, ca si clienti, iti putem doar povesti din experientele noastre..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut Bianca!

Fiecare oferta etse personalizata, in functie de mai multe criterii ce tin de abonamentele pe care le ai, si de aceea, cred ca primul pas ar fi sa faci o simulare in magazinul Orange, pentru a vedea unde te incadrezi si bineinteles ce tipuri de telefoane poti achizitiona.
Un subiect oarecum asemanator cu al tau a mai fost discutat aici:
https://comunitate.orange.ro/questions/2360126-trebuie-platesc-iphone-11-abonament-orange-family
Poti citi ce s-a mai discutat acolo, si poate regasesti ceva care sa te ajute.

Asta poți afla numai dacă întrebi exact cum stă treaba în situația ta. Trebuie să mai știi că va trebui să prelungești abonamentele ca să beneficiezi de oferta Family.
Ai detalii pe aici:
https://www.orange.ro/abonamente/orange-family/
,,Poți include un abonament de voce (Fun/Smart/Smart Plus) de minimum 8€ + minimum 1 abonament de voce (Fun/Smart/Smart Plus) de minimum 10€, ambele activate sau prelungite pe o perioadă de 24 luni."
Din păcate, pe site nu mai sunt detalii și despre reducerile la telefoane, cum erau în vechiul pachet Family, dar merită să întrebi într-un magazin cum stă treaba detaliat.
Eu am pachetul Family (cel vechi) și mi s-au spus mai multe chestii în magazin decât erau trecute pe site și au intrat mai multe reduceri la formarea pachetului.
Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!