Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Unde gasesc oferta Huawei P30 cu tableta mate pad cadou?

Am primit sms cu o oferta in care primesti o tableta mate pad la achizitionarea telefonului Huawei p30 pro.
Nu o gasesc pe site.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Poate a fost tot vreun mesaj din acelea trimise de hackeri! Nu am auzit de astfel de promoții la Orange, mai ales că și au am un Huawei P 30 luat cu ceva timp în urmă de la Orange!
Este vorba de Huawei P 30 sau P 30 pro?
Știu că a fost ceva cu căști la Huawei P 30 pro!

A fost promoția.. nici eu n-am gasit-o acum, dar, am vazut acum cateva zile pe facebook o întrebare a unui client despre oferta de telefon Huawei cu tableta asta.. și, i-a răspuns un consultant ca nu mai este oferta cu acea tableta, dar, daca nu m-a interesat, n-am dat atenție întregului răspuns.. nu stiu daca nu mai era deloc oferta sau tableta era alta...

Am găsit o postare de acum 2 săptămâni și, daca intru pe link, apare doar telefonul..
Deci, as spune ca nu mai este valabila..
Cu siguranță a trecut ceva timp de cand ai primit acel sms, @Delia.. ofertele au de obicei un termen de genul "in limita stocului disponibil".. Si, dupa cum am spus deja, tableta nu mai este pe stoc in magazinul online.. se pare ca fanii Huawei au profitat de oferta..

https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/huawei-p30...

Era o promoție la P30 Pro cu o tableta cadou, dar nu mai este pe stoc, pentru că oferta era până pe 31 iulie in limita stocului disponibil. Probabil au fost un număr limitat de tablete care s-au dat în primele zile. Acum este o alta promoție, la P40 Pro, cu telefon cadou.

Si eu am primit ieri postare sponsorizata pe Facebook cu acea oferta, dupa ce am vazut acest subiect in comunitate si am dat click, dar m-a dus pe pagina Orange, nu spre produs. Acum am verificat pe Facebook in biblioteca de reclame dar nu am mai vazut reclama, probabil s-au sesizat si au sters-o sau a rulat pana ieri, desi e aiurea sa ruleze pana in 15 o reclama pentru o oferta valabila pana in 10.

Vrajitoarea
Vrajitoarea

Vrajitoarea

User level
Nivel
3
3187 / 5000
puncte
Custom field 2
Vrajitoarea

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!