Întrebare cu răspuns(uri)

Alcatel 2019

Alcatel 2019 este un telefon dedicat persoanelor fără îndemânare.
Cum pot efectua un apel ușor pentru orice Contact din agendă?
Manualul descrie o procedură dificilă care necesită apăsarea pe 10-11 taste diferite. Extrem de laborios.
Atenție: Alocarea de numere pe taste este limitată la 9 contacte. În plus, căutarea cu literele de pe taste este de evitat dacă se poate.
Merci

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (4)

80%

4 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

80% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Huawei a devenit marcă cu renume in momentul in care au ajuns in punctul in care pot oferi solutii 5G complete, incepand din faza de proiect (adica pix si foaie) si terminand cu predarea serviciului la cheie, functional.

Si sunt printre putinii de pe piata, la ora actuala, care pot face lucrul acesta.

După câteva săptămâni ambii bunici nu reușesc să apeleze (call) un număr din Contacts. Indiferent dacă caută cu literele de pe taste sau scroll după ce se poziționează pe nume este un submeniu proiectat de un designer și prograt de cineva care și-a urât bunicii.
Deci, funcția de bază call/ apel e cea mai greu de folosit dintre zecile de telefoane care mi-au trecut prin mânâ. E mai ușor să faci un VPN pe un smart decât să înțelegi ce a fost în mintea Alcatel.

GhP vezi sa nu fie un conflict pe undeva. Sterge contactul si adauga-l apoi sub alt nume si vezi daca merge. Te astept sa imi spui ce ai facut.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!