Întrebare fară răspuns

Apeluri facetime

Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la aplicatia facetime. Stie cineva daca este tarifata in vreun mod de orange in roaming?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@bruce_xpr: Din moment ce foloseste doar trafic de date, este tarifata ca un "skype", "whatsapp" etc. Daca ai o conexiune Wi-Fi acolo unde esti, atunci nici nu ai vreo problema cu Orange.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Multumesc de raspuns ,sa inteleg ca daca tin in mod avion telefonul si ma conectez wifi sun prin apel wifi consum minutele din abonamentul meu ori se va regasi adresa ip si imi va fi taxat apelul in roaming?

"The app runs over your cellular data or Wi-Fi network which means that you don’t pay anything to use this service". Functioneaza ca orice aplicatie de apel video online. Problema este ca nu o folosesti decat intre cei cu aplicatia instalata, adica nu poti apela pe cei care nu au pe smartphone-ul / PC-ul lor instalata aplicatia. Exact ca la Skype sau Whatsapp. Apropo: este versiune si pentru IOS / Windows, nu doar Android. (Detalii pe https://facetimeforpc.pro/).

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Despre apelurile wi-fi in roaming, uite un topic care te poate ajuta sa iti mai raspunzi la unele intrebari
https://comunitate.orange.ro/questions/2073833-acces-serviciul-vo-wifi-roaming

Anca07
Anca07

Anca07

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Anca07

@bruce_xpr: aplicatia de face time are suport si pe android, dar si Ios, asa cum stii. Aplicatii de acel tip sunt o multitudine, dar mai utila ar gi o aplicatie care sa nu depinda de instalarea la ambele terminale a aplicatiei. Adica sa poti apela si numere de telefonie fixa sau mobile non-smart.
Restul e apa de ploaie.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!