Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Problema semnal Veresti, jud Suceava

De 2-3 saptamani am probleme de semnal in interior cat si in exterior imi comuta telefonul din 4G+ in h+ prea des ,viteza slaba pe 4G si h+.4G+ merge bine
Am si home net 4g si la modem este semnalul slab ,nu imi comuta din 4g in 3g dar este viteza slaba

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Bun venit în Comunitate! Au fost ceva lucrări de curând prin zonă? Sau poate fi vreun echipament defect. Trebuie să semnalezi acest lucru la Serviciul Clienți, mai ales dacă zici că a fost ok. Mă gândesc și la faptul că s-ar putea să se fi aglomerat prea mult rețeaua în ultima vreme și este congestie, dacă zici că ai și viteze mici.
Oricum, vezi ce zic cei de la Serviciul Clienți! Succes!

Instalează netmonitor și pune un screenshot cu parametrii rețelei. Dacă ai Samsung faci un screenshot la meniul service *#0011#.

Ai benzile 20 și 3, dar văd că ești cam la limită cu semnalul în ambele benzi. Teoretic ar trebui să-ți meargă cât de cât, dar probabil că dimineața e mai bine și apoi se complică treburile. Poți pune și un test de viteză?

Dimineața ai semnal 4G+, însă odată cu creșterea gradului de încărcare, ramai doar în B20, B3 dispare. După ce apare congestia și în B20 te aruncă automat în 2/3G.

Scrie un feedback pe site-ul Orange, mâine te vor contacta. Sa atașezi și un test de viteza. Succes.
https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/

Dacă semnalul este excelent pe hartă, ar trebui să nu ai probleme. Oricum, soluția este să le explici cu teste de viteză și chiar să le trimiți feedback din harta de acoperire.

La ORO și alți operatori, semnalul excelent pe hartă, nu oferă garanția ca este așa și în realitate, mai ales în zona rurală.

Până una-alta, încearcă să mai muți ruterul stânga- dreapta și poate e un pic mai bine. Eventual, du-l mai sus prin casă, etc.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!