anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Motorola Moto G 5G Plus

FaraUnID
Campion certificat

 

Motorola a anunțat Moto G 5G Plus, primul său smartphone mid-range care oferă conectivitate de generație nouă. Acesta beneficiază de o configurație hardware atractivă și este echipat atât cu camere foto performante, cât și cu un display interesant, care beneficiază de un design neobișnuit: vine cu două perforații pentru camerele foto frontale. Surprinzător este însă prețul, care este semnificativ mai mic decât cel al dispozitivelor concurente din piață.

 

 

Specificații

  • Ecran: 6.7’’, LCD, Full HD+, 21:9, HDR10, 90 Hz
  • Procesor: Snapdragon 765 (octa-core)
  • Sistem de operare: Android 10
  • RAM: 4 GB / 6 GB
  • Stocare: 64 GB / 128 GB
  • Card: NECONFIRMAT !?!?!?
  • Baterie: 5.000 mAh
  • Camera frontală: 16 MP wide + 8 MP ultra-wide
  • Camera principală: 48 MP wide, 8 MP ultra-wide, 5 MP macro+ 2 MP profunzime
  • Conectivitate: 5G, Bluetooth 5.0
  • Port-uri: USB Type-C, 3.5mm headphone jack
  • Altele: senzor de amprentă în butonul power, NFC

 

Modelul Motorola G 5G va fi disponibil începând cu data de 8 iulie în Europa. Acesta va fi livrat în cele două configurații amintite anterior, la prețuri care pornesc de la 350 euro:

Pret Motorola G 5G 4 GB + 64 GB – 350 euro
Pret Motorola G 5G 6GB + 128 GB – 400 euro

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/motorola-a-...

 

Specificatii bune, pret relativ ok, nu ma atrage marca, numele deloc inspirat Moto G 5G Plus. Dupa cum se poate observa, prezenta cardului de memorie nu a fost confirmata si, daca acesta va lipsi, in varianta de echipare cu 64 GB telefonul devine o gluma proasta.

4 Răspunsuri 4

svetalex
Senior certificat
Nici pe mine nu mă atrage marca, deși este una consacrată. Mă gândesc totuși că s-ar putea să aibă succes având în vedere că vine cu varianta 5G

Vio73
#StarMember
Specificații și prețuri foarte bune, dar nu știu dacă va fi agreat și de Orange în sensul de a primi apel wifi și Volte. Oricum, vom avea de unde alege în momentul lansării 5g-ului la scară mare!

FaraUnID
Campion certificat
Moto G 5G Plus intră în oferta magazinelor de specialitate din România pe 1 august, iar prețul recomandat este de 1.799 lei. In prima faza telefonul va fi disponibil în varianta de culoare Surfing Blue, urmanda ca in oferta comerciala sa fie intre si varianta de culoare Mystic Lilac. La Altex, telefonul este deja in oferta comarciala https://altex.ro/telefon-motorola-g-5g-plus-128gb-6gb-ram-dual-sim-surfing-blue/cpd/SMTMOTOG5GPBL/

So1
Începător
Il folosesc de 1 an jumate. Totul ok. De 3 zile mi-a activat Orange serviciile 5g si telefonul nu mai functioneaza. (Nu recunoaste SIM). Am dus telefonul in service ,Motorola spune ca e ok, Orange spune ca e ok cartela lor SIM. Cumpar un telefon identic care are aceeasi problema. Concluzia: setarile Orange 5g nu sunt conpatibile cu acest telefon, cumparat de la Orange. (Am aflat de activarea serviciilor 5g de la Orange dupa ce le-am spus ca am luat un telefon nou identic si are aceeasi problema). Rezolvatea problemei: Orange a dezactivat serviciile 5g si am revenit la 4g. Telefonul functioneaza perfect, si sincer, dupa trei zile de cosmar cu sunat/umblat intre Orange si Motorola nici nu vreau 5g, chiar daca twlefonul permite. Toate bune!