Întrebare fară răspuns

Internet WiFi (hotspot): Orange RO vs. Orange FR

O plimbare prin Paris m-a facut sa compar ofertele Orange Ro vs Fr. Sunt cateva diferente, dar specificul tarii, pietei si clientilor difera oferta de la o tara la alta. Ma opresc asupra unui aspect pe care sa-l analizati: "WIFI DIRECT" (hotspot) pentru clienti, adica WiFi orange, nu date mobile. Semnalul orange France pe wifi este destul de ok, iar Orange Ro are unele locuri si tentative in acest sens (spatii comerciale, mijloace auto transport si altele, dar multe doar local in capitala). De ce nu s-ar extinde? Nu ma refer neaparat la 4-5G, dar un 3G la liber ar fi un sprijin pentru multi, mai ales batrani cu smartphone, care din lipsa de abonament de date sau router wifi acasa raman cu updateuri si alte facilitati ale internetului in urma de tot. Ca sa nu spun de mobilitate. Detalii gasiti pe:
Pentru FRANTA: https://assistance.orange.fr/livebox-modem/toutes-les-liv...
Pentru RO: https://www.orange.ro/wi-fi-zone/

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu cred că stă destul de bine și Orange Ro la acoperire, indiferent de care este. Sigur, Orange Franța este compania mamă și acolo sunt alte posibilități, etc.

Pentru o acoperire DOAR la nivel de capitala si Sibiu (parca ar fi cu dedicatie pt Werner) eu zic ca nu e deloc bine. Vorbim aici despre HOTSPOT, nu semnal de gsm, de oricat G ar fi el.

Știu că exista odată, dar nu cred că s-a mai dezvoltat ceva pe partea asta. Eu nu prea mai văd nimic nou nici pe harta aceea sau poate nu-mi dau seama.

Detalii aici:
https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/

Știu la ce te referi, dar cred că te descurci în general și cu wifi și fără. Oricum, nu putem compara România cu Franța la nimic!

@Vio73: Aceasta probabil si datorita pietei si concurentei. Adica pe de-o parte nu se cere, pe de alta nici concurenta nu exceleaza. Au avut ceva "incercari" si cei de la Digi, dar de slaba calitate ca si putere de semnal. Erau mai mult la cativa zeci de metri de sediile lor. Acum nici atat.Poate pe viitor....

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!