Întrebare fară răspuns

As dori sa stiu cite sms pot trimite in alta retea?

Buna seara, am abonament nelimitat in reteaua orange,ca sa vorbesc cu iubitul meu din alta retea cite sms pot trimite?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

@Flo, nu țin neapărat sa ma contrazic.. cu siguranță nu rămâne la expeditor, dar, în tot ce am răspuns pana acum, am avut în vedere ca @initiatorul se refera la a trimite sms fara a plăti în plus fata de abonament.. nu ca sms-ul n-ar ajunge la destinație..
Din acest motiv am spus în primul răspuns sa se ghideze după ce știe ca are național..
Si, exista un abonament, fără național si acum, dar, nu-mi permit sa-l menționez.. insa, tu spui un abonament după revoluția din toamna 2019.. pai, poate @inițiatorul are un abonament din 2010.. n-ar fi primul client care nu si-a actualizat abonamentul din 1900 toamna, cum se spune..
Chiar și în comunitate a fost la un moment dat un topic, al cuiva foarte nemulțumit de resurse, dar, nu modificase abonamentul de foarte mulți ani..

@Jay: spune-o cum vrei. Am avut abonament fara resurse si m-am trezit cu SMSuri nelimitate nationale fara sa le cer. Deci poate fi de oricand abonamentul, dar in toamna lui 2019 tot a fost modificat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!