Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Serviciile orange au disparut de pe numarul de telefon cu toate ca este optiunea activa inca pe contul Orange

Cum se poate intra in contact cu cineva de la asistenta pentru ca nimeni nu este disponibil pe nici un fel de canal de contact? Mi-au disparut optiunile de telefonie si internet de pe numarul activ de telefon cu toate ca acestea apar active cand verific in contul orange. A mai intampinat cineva aceasta problema? Este vreun mod de rezolvare? sau de contact pentru servicii clienti mai rapid decat 40 de minute la telefon pentru nici un raspuns?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Buna!
Se stie ca exista o problema tehnica, momentan, cu o parte dintre utilizatorii prepay si se lucreaza pentru rezolvarea situatiei.. Probabil sunt multe apeluri acum, de aici si timpul mare de asteptare..
Se va posta aici, imediat ce se rezolva..
https://comunitate.orange.ro/questions/2389165-incarcare-numar-minute

Ar fi fost de foarte mare ajutor si ar exclude orice frustrare daca ati anunta macar prin mesaj sau email persoanele afectate. Este imposibil de aflat ceva de pe sectia de contact sau servicii de pe site, si nu se primeste nici o notificare de la acest sistem de chat. Cu toate ca este foarte bine de stiut acum ce se intampla, aceasta situatie este tratata foarte urat - asta ca feedback.

Alice, nu cred ca au știut acest lucru pana n-au început utilizatorii sa faca sesizari, in urma cărora Orange a inceput sa facă verificări..

Multumesc de info, doar ca in timpul in care nu stiam ce se intampla s-a adunat si putina frustrare cred ca serviciul nu mergea la mine si la un alt telefon pre-pay in aceeasi casa mergea fara probleme :)) in ziua de azi telefonul este necesar ca aerul..

Imi inchipui ca e iritant sa ramai fără acces..
Asa este.. telefonul a devenit un minipc/laptop si o prelungire a mainii in zilele noastre.. :D

La mine nu a fost remediata problema nici azi.

Rebeca_1
Rebeca_1

Rebeca_1

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Rebeca_1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!