Întrebare fară răspuns

Apeluri cu ecou Italia

Bună ziua
Am sunat in Italia pe un numar cu prefix 39389 si am constatat că vorbesc eu cu mine însămi. Imi revin prin ecou vorbele mele.
Mentionez că detin un abonament cu minute internationale incluse.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna Adid,

Ne poti da cateva detalii ? Numarul pe care incerci sa il apelezi apartine unei persoane cunoscute tie ?
Pot exista probleme cu acel numar de telefon in particular.

Ca si metode comune poti incercat o repornire a cartelei sim fie repornind telefonul, fie activand si dezactivand modul avion.

Buna!
Te auzi doar pe tine sau auzi si persoana pe care o suni sa vorbești?
Mie mi se întâmpla uneori sa ma aud pe mine ca un ecou, cand vorbesc cu mama.. dar, o aud și pe ea... însă, amândouă suntem în același oraș.. fara legătură cu minutele internaționale..

Recunosti numarul respectiv de telefon? Ai mai sunat care acel numar? Ai fost sunat de e acel numar si ai apelat inapoi?

Vezi sa nu fie o tentativa de frauda de tip WANGIRI https://comunitate.orange.ro/questions/2357662-avertismentul-orange-frauda-tip-wangiri

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Si eu am patit azi acelasi lucru, eu ma auzeam ca un ecou puternic venit din difuzor si mama se auzea pe ea. Am inchis si am sunat din nou, nu au mai fost probleme.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!