Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Consultanti neprofesionisti

Buna ziua,

Astazi am incercat sa obtin informatii cum imi pot descarca o lista a convorbirilor.
Am vorbit pe net cu robotul care nu m-a ajutat, apoi cu alexandra-aluina care a spus ca din convorbiri si a inchis, desi am cerut detalii suplimentare ca nu reusesc.
Am sunat la 300 domnul Sorin a inchis.
Am revenit iar si imi spune ca sunt taxata cu 0.,55 centi pe minut.
Bataie de joc.
Sunt foparte suparata si nemultumita. Asa va tratati clienti?
Nu ar fi de mirare sa ii si pierdeti.
Doresc sa aflu cum obtin factura cu convorbirile. La detalii convorbiri, cronos, nu apare decat ce optiune am si ce minute.

Camelia

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Buna!
Inteleg ca esti pe prepay.. numai la abonament accesul la serviciul clienti este nelimitat.. pentru prepay este limitat la 3 apeluri pe luna.. Posibil sa fie intarzieri in afisarea convorbirilor detaliate in contul My Orange..

Dupa ce te loghezi pe cont, acceseaza https://www.orange.ro/myaccount/reshape/invoice-cronos/cr... si in josul paginii ai "Detalii convorbiri pentru" alegi numarul de telefon, perioada de timp in care vrei desfasuratorul si mai apoi, in dreapta jos ai 2 pictograme cu 1 cu DESCARACA si una cu TRIMITE PE MAIL.

Orange are o politica foarte paguboasa de fidelizare, cel putin la prepaid. Arunca cu bonusuri, era unu care se lauda pe alt forum ca are consum de peste 1 TB internet din bonusuri, insa cand vine vorba de cei care platesc, incarca in avans, deci de fapt crediteaza compania , nu reusesc sa ofere un raspuns satisfacator.
Am fost taxat cu 50 eur credit, poate din vina mea, nu stiu pentru ca nu reusesc sa aflu cat internet aveam inainte de a se intra pe credit. M-am resemnat, o sa folosesc alt operator pt internet pe tableta.

Manuel_2
Manuel_2

Manuel_2

User level
Nivel
0
53 / 100
puncte
Custom field 2
Manuel_2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!