Întrebare cu răspuns(uri)

Pareri folii de sticla cu lichid UV si lampa

Am cumparat folii de sticla Full Glue cu lichid UV si lampa pentru mobilele noastre. Am mai avut si din sticla dar erau doar cu lipici pe margini si intra praf pe la camera, dar si din silicon si din cauza huselor se ridicau pe margini.
Azi am primit comanda cu foliile amintite, dar sunt curioasa daca ar afecta in vreun fel acel lichid UV display-ul mobilelor.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Eu folosesc folie de sticla cu lichid si UV de 3 ani. Le recomand cu cea mai mare încredere. In ăștia 3 ani am schimbat o folie pentru ca se dezlipize pe margini de la husa. Ecranul dupa ce am dat folia jos a rămas impecabil, ca la o folie normală de sticlă.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (2)

67%

2 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Miha din ce-mi aduc eu aminte nici unul din familie nu este docher :))
De ce protectie aveti nevoie atunci?
Ii luati din personalitatea telefonului incarcandu-l cu asa zise folii de protectie.
Da,recomand huse Armour celor care intradevar au nevoie,insa nu e cazul tau.
Il ingreunezi degeaba,touch-ul nu mai are aceeasi sensibilitate si claritate,receptie mai slaba etc
Sa stii ca producatorii nu sunt ageamii,stiu ce fac.
Atata doar ca pe langa acesti producatori mai sunt si o groaza de manufacturieri care trebuie sa manance si ei o paine.
Pune-i un toc finut daca esti mai neatenta si eventual sotului ceva mai zdravan,masculin insa nu va puneti aiurelile alea pe ecrane.
In fine,tot cum vrei o sa faci pana la urma,mai ales ca le-ai cumparat deja...
___________________
Bucurati-va de telefoanele voastre,admirati frumusetea lor nu robustetea tocurilor si a foliilor 'de protectie'

In 8 luni am schimbat la Note o folie din sticla ca intrase praf pe la camera fiind lipita doar pe margine si 2 din silicon. Sper sa fie buna aceasta folie si sa reziste mai mult.

Esti un caz fericit @Ascary. Folia de sticla a fost pusa in Orange shop si dupa 3 saptamani avea praf pe sub ea. Si n-a fost nici ieftina ca stim preturile din Shop. :) Dar am sperat sa fie mai calitativa. Am dat-o jos si am revenit iar la folia din silicon. Noi preferam folii si huse fiindca in buzunare sau genti se ating telefoanele de chei si se zgarie display-ul. Si in plus al meu este mai neatent si telefoanele mai iau si cazaturi.
A avut si el Note 9 si s-a impidicat de o sticla ca era concentrat la conversatie, la scapat din mana si culmea e ca a calcat pe el. Si s-a dus telefonul. :))

Eu zic și cred că este în regulă. Dacă este special creată pentru anumite modele, atunci, cu siguranță este și utilă, pentru că altfel nu-i mai vedeam scopul. Să o/le folosești cu plăcere!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!