Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Problema aplicație YouTube pe Huawei P20 Pro

Salut!
De vreo săptămână am o problema legata de aplicația YouTube, în sensul ca nu pot sa scap de ea.
De aproximativ jumătate de an am înlocuit-o cu un apk pt a scăpa de reclame și a ma putea bucura de rularea YouTube-ului în background. La momentul respectiv am oprit și dezinstalat YouTube-ul nativ cu care a venit "echipat" telefonul, pt ca nu mai aveam nevoie de el și iconita ocupa loc inutil pe ecran. Când zic dezinstalare ma refer la aducerea aplicației la setările din fabrica, întrucât ea nu dispare propriu zis din telefon. Dar nu mai era preluata by default la rularea clipurilor video și dispăruse iconita din telefon, plus ca nu mai consuma resurse, eram mulțumit ca stătea acolo latenta.
Toate bune pana acum o săptămână când, într-o dimineață m-am trezit cu ea activa pe homescreen. Zic, ok.... Am intrat în setari și la fel i-am dat oprire forțată și de dezinstalare. A doua zi dimineața, la fel și de atunci tot asa, indiferent ce i-aș face. Menționez ca între timp nu am făcut niciun update la soft și nici nu am instalat vreo alta aplicație care sa aibă în mod expres nevoie și de YouTube.
Așa că, please help, cum pot sa scap de ea, sa nu se mai reactiveze în fiecare dimineață.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Se pare că am scăpat de iconita Chrome-ului. Am mai incercat o data sa vad cum reacționează dacă ii dau sa se dezactiveze și o opresc forțat... A dispărut și nu a mai apărut de 2 zile, chiar și de pe lista de actualizări din Google play, unde apărea de obicei și mă întreba dacă o actualizez sau o omit. Deci cred că asta e soluția, o debifezi de la "actualizare automată" din Google play, o lași așa câteva zile, până la următoarea tură de actualizări de aplicații, iar după asta o dezactivezi și îi dai "oprire forțată" din Setări aplicații.

Și eu am rezolvat-o, se pare, cu YouTube-ul. De 2 zile nu ma mai deranjează. Ce am făcut în plus de data asta este ca i-am dat și "Golire memorie cache" și "Ștergeți datele aplicației", lucru destul de logic de făcut, dar efectiv l-am omis pana acum.

La mine face asta in momentul in care dezactivezi aplicația, rămâne strict aplicația inițială, "din fabrică". Eu am doar variantele "dezactivați/dezinstalati" și "oprire forțată". Daca intru la "stocare" și am dat deja sa se dezactiveze, mai trebuie doar să șterg "cache" ul, dar a mers să dispară iconița și fără să sterg "cache" ul, pt ca, o dată cu dezactivarea, s-au șters și datele suplimentare legate de aplicație. De fapt, acum observ că, deși de-abia l-am șters, cache ul a reapărut. :)) Deci important e sa dezactivezi aplicatia, apoi sa ii dai si "oprire fortata" din "setari", iar din Google Play alegi sa nu se mai actualizeze automat,

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!