Întrebare fară răspuns

Software issues or?

Salut! Am o problema, hopefully someone knows smtg. Pe 9 iunie mi-am dat update la software, iar de-atunci telefonul meu (Samsung Note 9) a luat-o ''razna''. Initial nu am dat importanta, dar in ultima vreme situatia s-a agravat. Majoritatea aplicatiilor imi dau crash dupa cateva secunde, astazi am patit sa fiu intr-un apel video pe WhatsApp cu cineva, iar la cateva secunde sa imi apara ca aceeasi persoana ma suna pe Messenger.
Sa fie de la soft problema sau? A mai patit cineva sau trebuie sa il duc in service?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Soția mea a pățit la fel cu fostul ei telefon, un S6, a ajuns sa se închidă brusc și să iasă din aplicatii. Ea l-a dus la service, și avea ceva la soft, într-adevăr. Sfatul meu pentru tine, du-l la un service.

Si eu am pățit ceva similar cu un Huawei și l-am dus în Service unde au schimbat placa de bază. Verifică dacă mai este în garanție. Singurul inconvenient este că vei pierde toate datele de pe el

Va multumesc tuturor pentru ajutor, nu ma asteptam sa raspunda cineva atat de repede. Da, i-am dat restart, revenire la setarile din fabrica, still the same. O sa ma duc cu el la un service... :(

Salut @NickA,
‏‏‎ ‎
Ia legatura cu Samsung si vezi ce recomandari primesti de la ei.
Ii poti contacta pe chat, email sau la telefon, mai multe detalii aici: https://www.samsung.com/ro/support/
‏‏‎ ‎
Daca ai rezolvat problema nu uita sa ne zici si noua cum ai procedat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!