Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Nu se afiseaza detalii convorbiri prepay

Buna, am mai avut aceasta problema ca nu se afisau detaliile convorbirilor, acum iarasi aceeasi problema, am prepay.

Răspunsuri

Salut! Din păcate pentru prepay nu se mai afișează de ceva vreme detaliile convorbirilor, doar pentru abonament, din ce știu eu.

@Geoo, nu sunt afișate deloc detaliile convorbirilor sau nu sunt reactualizate? De cât timp ai această problemă?
@teacher_, te confrunți și tu cu aceeași situație?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Daca e vorba de calculator incearca sa dai refresh la pagina sau sa apesi pe sageata spre dreapta/ stanga, chiar daca apare ca a gasit 1-0 din 0.
Initial am verificat si am vrut sa scriu ca merge si prin aplicatie (Android) si de pe calculator, desi dureaza putin pana se incarca. Dar pe calculator am observat ca initial a aparut 1-0 din 0 inregistrari si dupa ce am apasat pe sageata spre dreapta au aparut si restul si ca sa vad exact cum era scris am dat refresh, a aparut la fel si nu a mai mers dupa ce am apasat sageata, nici spre dreapta, nici spre stanga :) Apoi am dat iar refresh si am patit ca prima data, au aparut toate dupa ce initial am vazut ca era 1-0 din 0 si apasand sageata spre dreapta s-au incarcat. Am mai incercat pe urma de cateva ori, am nimerit si sa incarce direct detaliile, dar si variantele mentionate mai sus.

Vrajitoarea
Vrajitoarea

Vrajitoarea

User level
Nivel
3
3342 / 5000
puncte
Custom field 2
Vrajitoarea

@DanielaH nu imi arata absolut nimic...am incercat cu refresh pe calc..am incercat si aplicatia de pe tel, tot nimic, cam de o saptamana am iarasi problema

Trebuie să facă ceva cei de la Tehnic pe cont. Sunt unele chestii care le scapă uneori, dar probabil că după ce s-a sesizat problema, se va rezolva. Succes!

@Geoo, nu avem semnalat niciun incident în acest sens, dar ne vom interesa la colegii noștri și vom reveni.
Mulțumim pentru sesizare.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

În continuare situația este în atenția colegilor noștri de la IT si așteptăm rezolvarea ei cât mai rapid.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!