Întrebare cu răspuns(uri)

Internet 4G multiSIM

Am primit o oferta de abonament care contine si “Internet 4G multiSIM”. Stiti cumva la ce se refera? E number share? Pot avea mai multe cartele de pe care sa foloseac acelasi trafic de internet?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Internetul 4G multiSIM face referire la Number Share. Acest serviciu permite utilizatorului sa foloseasca acelasi numar de telefon pe mai multe dispozitive, fara a fi necesar sa transfere cartela SIM dintr-un dispozitiv in altul. Serviciul este furnizat in baza unui numar principal, caruia i se pot asocia pana la alte 4 dispozitive secundare.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (6)

100%

6 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@Pac: nu stiu daca vei avea "number share" sau resurse de voce disponibile, dar pentru acces internet vei mai primi un SIM pentru a-l utiliza pe alt dispozitiv: router, tableta sau smartphone. Bineinteles, pachetul de date este comun pentru ambele SIM-uri.

Posibil sa fie resuscitate si redenumite defunctele Orange Home Net Duo sau Colibri Mix, in care aveai un pachet de date care putea fi utilizat pe 2 SIM-uri simultan.

  • un SIM in router / modem si unul in telefonul mobil sau tableta
  • un SIM in router-ul de internet fix si 1 SIM intr-un modem / router portabil de tipul Huawei E5573B Airbox

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!