Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] De ce doar anumite programe din Orange Tv Go pot fi proiectate pe Chromecast, iar altele nu?

Buna ziua,
Stie cineva de ce doar anumite programe din Orange Tv Go pot fi proiectate pe Chromecast, iar altele nu?
(Ex:Atunci cand ii dau proiectare pe chromecast, se incarca app imi apare pe tv "Orange Tv Go", dar rămâne asa nu se încarcă programul...
Pe mobil imi merg perfect acelea care nu pot fi proiectate. Iar de cateva zile doar anumite programe mai pot fi proiectate pe chromecast?!
P. S: Am sters aplicatia si am reinstalat-o, am resetat chromecast-ul, am resetat telefonul si nimic, aceasi chestie... Help me please.
Mulțumesc anticipat!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Orange a lansat de curând opțiunea Orange TVGo pe tv, este posibil ca aici să fie cheia, să nu le mai lase să fie proiectate de pe telefon pe Chromecast, să fie disponibile exclusiv prin aplicația lor. Pune o versiune mai veche a aplicației și poate ai noroc să funcționeze.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

La mine merg majoritatea celor testate. Este posibil să fie și în funcție de telefon, tipul televizorului, aplicația folosită. Eu, de exemplu, o folosesc pe aceasta.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Cu plăcere și sper să-ți fie de folos! Dacă nu reușești, poți reinstala aplicațiile și vezi ce iese. Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut,

Am verificat impreuna cu colegii nostri, iar acestia ne-au comunicat ca au fost niste incidente tehnice care acum sunt remediate. E in regula acum si la tine sau situatia persista? Daca da, te rugam sa ne oferi cateva exemple de canale. Multumim.

O zi buna!

Buna ziua,
Cu o săptămână in urma aplicatia si-a revenit, dar acum din nou am aceeași problema... Chiar nu știu ce sa zic.
Ca exemple ar fi DTX si Investigațion Discovery, dar mai sunt si altele.
Mulțumesc si sper sa puteți rezolva cat mai curand aceasta problema.

Deci le vezi pe telefon și nu le poți reda și pe tv canalele acestea?

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Am încercat și eu aplicația pe un ChromeCast și se blochează la redarea anumitor canale. Uneori afișează o eroare legata de Stream-ul Video.

Salutare, Revin cu update: Aseară imi funcționa canal Crime Investigation il puteam proiecta pe chromecast,dar DTX si ID nu, iar acum nu mai merge(efectiv ma scoate din program), la fel si cu DTX, insa si-a revenit canalul ID sau s-a rezolvat problema cu el. Mulțumesc si voi revenii cu update in cazul in care se rezolva sau se mai strica ceva :d.

Vio 73, Cum am mai scris si mai sus, daca nu ma înșel! Pe telefon aplicatia si canalele funcționează, insa cand vreau sa le proiectez/cast pe Tv prin Chromecast nu se proiectează anumite canale. Mulțumesc

Claudiu P: In cazul meu nu este vorba de eroare de streaming. La mine ori nu mi se încarcă, ori imi iese din program cand încerc sa dau cast.
Mulțumesc tuturor pt intrebari si răspunsuri si hai toti membri comunității care folosesc Orange Tv cu cat mai multe feedback-uri, ca echipa Orange România sa ne ajute in acest sens cat mai repede cu putință

Eu am pățit așa ceva și de la ruter, o să râzi. De exemplu, dacă folosesc ruterul de Digi, mi se întrerupe frecvent, iar dacă îl bag pe al meu (un TP-link Archer C 2), după al lor, nu mai sunt probleme. În locația unde folosesc netul de la Orange și am un ruter Huawei, nu am probleme din astea.
E chestie verificată de ceva timp. Nu știu să spun care e cauza, dar am găsit o soluție ca să evit problemele.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Revin cu update comunitate si orange team: Gata problema la mine s-a rezolvat imi funcționează canalele preferate. Mulțumesc Echipei Orange pentru promptitudine si pt ca tine cont de feedback-ul comunității!

Mă bucur că s-a rezolvat! Felicitări!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Am aceeași problema cu postul Discovery ID, nu poate fi proiectat pe chromecast. Am 2 chromecast in casă și nu funcționează. Pe tel merge, la fel in aplicațiile de pe 2 TV cu android. Ar fi util sa poată fi proiectat . Au mai fost probleme, și-a revenit o perioada dar acum din nou nu se poate proiecta din telefon pe chromecast.

Ilie Cristian Bucur
Ilie Cristian Bucur

Ilie Cristian Bucur

User level
Nivel
0
33 / 100
puncte
Custom field 2
Ilie Cristian Bucur

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!