Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Actualizări și mentenanță Orange Money 1-2 iulie 2020

Salut tuturor!

 

Pentru a îmbunătăți performanța aplicației mobile Orange Money, facem un upgrade al platformei. Astfel, aplicația mobilă (în varianta iOS și Android) nu va fi disponibilă între 1 iulie – ora 23:00 și 2 iulie – ora 11:00.  

 

În acest interval orar puteți folosi cardul fizic Orange Money sau să faceți plăți contactless cu telefonul sau ceasul, în limita fondurilor disponibile în cont, înainte de upgrade.

Dacă estimați că în acest interval veți folosi o sumă mai mare decât ce aveți în cont, vă recomandăm să îl alimentați înainte de ora 23:00.

Răspunsuri

Orice acțiune cu rezultat de îmbunătățire a funcționarii unei aplicații este binevenită.. chiar daca va fi necesara o pauza..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Și eu am primit mail. Mi se pare foarte corect asa, sa știu dinainte când e posibil sa apară probleme în funcționalitatea serviciului și astfel sa îmi iau masuri de siguranță.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!