Întrebare cu răspuns(uri)

Se poate trece la Orange cu un nr. Digi Mobil cumparat in Italia?

Buna. as vrea sa știu daca as putea trece la Orange cu o cartela Digi Mobil cumparata in Italia. respectiva cartela are 2 nr. unul functioneaza doar in Italia, al doilea in România ...si ma repet sar putea trece la Orange?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Se poate porta doar numarul de RDS Romania. Pentru a depune cererea de portare, este necesar sa vizitezi un magazin Orange.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (5)

71%

5 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

71% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Eu nu cred ca merge..
Cartela este cumparata din alta tara si, numarul de Romania este valabil cat timp este activ numarul de Italia..
Cred ca formeaza impreuna un pachet care nu se poate imparti.. si n-am auzit de portare numar din alta tara..

Se poate porta doar numărul de România, probabil pe cel din Italia îl vei pierde. Un reprezentant ORO, te poate îndruma cel mai bine.

Nu am găsit nicăieri detalii despre acest lucru și, ca atare, nu cred că poți face portarea dintr-o rețea din afara țării. Sincer, nici nu-i văd rostul!

Teoretic ar trebui sa poti porta numarul de RO de la Digi la Orange (http://www.portabilitate.ro/ro-680-nbspnbsp-despre-portab...), dat fiind ca este un numar de mobil din Romania si tu soliciti doar o modificare a adresei catre care trimite numarul respectiv solicitarile. Nu stiu ce se va intampla cu numarul de Italia pentru ca serviciul oferit de Digi e un hibrid, cumva ei iti aloca din sistem cel de-al doilea numar cand faci tu apelurile in RO. Legal, tu ai dreptul sa iti pastrezi adresa si sa te portezi catre alt operator.

Informatiile de pe pagina Digi: https://www.digiromania.ro/asistenta/acoperire-servicii-p... (vezi sectiunea "Pot sa portez un numar Digi la un alt operator")

Serviciu clienti: 0374300300 sau viziteaza un Orange Shop.

ClaudiuP_1
ClaudiuP_1

ClaudiuP_1

User level
Nivel
2
912 / 2000
puncte
Custom field 2
ClaudiuP_1

Sunt curioasa daca se lamureste aceasta situatie.. cartela este cumparata din Italia, cumva, eu vad numarul de Romania secundar, desi impart acelasi sim.. si, eu n-am gasit nimic pe portabilitate.ro.. eu le vad functionand impreuna.. Nu este de sine statator si, fara celalalt, de Italia, n-ar fi functional.. Daca ar fi vazute ca 2 entitati diferite, ar putea sa mearga.. Cred ca operatorul donor, ar putea, mai degraba, sa raspunda la intrebarea asta..

Multumesc tare mult informatiile tale sunt foarte utile...
Atunci cand reincarc credit din România imi cere obligatoriu doar nr.de Italia...,cat de repede o sa prind o zi libera de la munca merg la un operator orange sa lamuresc situația...
Sper sa se poata rezolva...

@Tony, ne vom interesa și vom reveni aici cu un răspuns.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Se poate porta doar numarul de RDS Romania. Pentru a depune cererea de portare, este necesar sa vizitezi un magazin Orange.

Buna din nou tin sa va anunt ca am tercut pe la Orange si mi-au spus că nu se poate porta nr.digi cu toate detaliile primite de aici au zis că nu se poate....dezamăgire totală...

@Tony, îmi pare rău. Ți-au dat vreo explicație? Ai fost la un Orange Shop sau la un partener?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!