Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

telefonul nu se mai incarca

ce mai trebuie sa trimit impreuna cu telefonul, in service? mentionez ca miroase a ars (mufa cablului) cand se incarca de la acumulator. multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna!
Eu am dus doar telefonul si am avut la mine factura, certificatul de garantie si încărcătorul, dar, si-a facut doar o copie dupa factura. Poate n-ar strica sa iei si incarcatorul, sa nu fie si de la el.
Oricum se completeaza un proces verbal cu tot ce duci..
Dacă durează reparația si nu ai un telefon de rezerva vorbește pentru telefon pe perioada reparației.. trebuie sa aiba un numar de telefon unde sa te găsească, sa te anunte ca poți merge sa-ti iei telefonul..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Buna, tel meu a ajuns la echipa de service-orange. Astep sa vedem ce rezolvare are... precizez ca l-am expediat prin intermediul Cargus-ului, in pachet pe langa telefon am atasat contractul +factura achizitie telefon. Asteptam

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!