Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Achiziționarea unui telefon ofertă SNPPC

Buna ziua
As dori sa fac mamei mele un cadou un telefon și m-am uitat pe site-ul celor de la S.N.P.P.C. și am văzut că au o oferta la telefoanele iPhone 11 și Samsung S20 și as dori sa întreb care ar fi avansul acestor telefoane și ratele acestora daca ii portez numărul mamei la Orange ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna!
Comunitatea este formata din clienti, care-ți pot răspunde la întrebări despre tehnologie sau diverse alte situatii, din experienta lor, NU este un alt serviciu clienți cu acces la datele tale din contul de client.. deci nu-ti poate răspunde corect la astfel de intrebari..

Ca sa primești un răspuns exact pentru tine, trebuie sa mergi intr-un Orange Shop.. sau poți suna la serviciul clienți, dar, pentru rate, probabil te va îndruma către un magazin.. mai ales ca tocmai s-a schimbat grila de abonamente si, s-au schimbat și condițiile pentru rate. Ce pot sa-ti spun este ca ratele nu sunt compatibile cu abonamentul nou, cum e si cazul tau de exemplu, din moment ce vrei portare si telefon in rate.. Trebuie sa aiba 18 luni vechime sa poti lua în rate, dar, poate iti convine prețul de portare, însă, după cum spuneam, in magazin poti afla oferta...

La o căutare in comunitate, folosind 1-2 cuvinte, in bara "cauta in comunitate" de mai sus, vei vedea ca sunt multe întrebări despre acest subect.. nu vei găsi însă niciun calcul pentru fiecare client in parte, doar informații generale..
Ai si aici câteva...

https://comunitate.orange.ro/questions/2381271-lua-telefon-rate-prelungire-abonament-me-8
https://comunitate.orange.ro/questions/2369975-abonament-telefon-rate-2-ani
https://comunitate.orange.ro/questions/2380687-vreau-telefon-rate
https://comunitate.orange.ro/questions/2379888-oferta-portare-orange

Bun venit în Comunitate! La Orange, trebuie să ai minim 18 luni vechime ca să poți face rate pe factură. Dacă vrei telefon cu subvenție, cred că te poți duce la Shop sau orice alt magazin Orange, unde poți găsi prețuri variate, în funcție de tipul și valoarea abonamentului. Poți să iei în rate și prin cardurile de cumpărături, dacă deții așa ceva.
Detalii aici:
https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate/
Succes!

Salut! Fiind o ofertă personalizată SNPPC poți vedea in prezentarea respectivă toate informațiile și am văzut că sunt oferite și date de contact specifice pentru mai multe detalii.

@Denis am observat că ai mai deschis un topic pe această tema, te rog să continuăm discuția aici pentru a nu dubla topicurile din comunitate. Din ce am observat pe documentul respectiv, datele de contact sunt ale SNPPC, nu sunt de la Orange.
Îi voi întreba și pe colegii mei și voi reveni cu un răspuns.

@Denis oferta SNPPC fiind o ofertă de tip corporate dedicată exclusiv asociațiilor profesionale și sindicatelor, am trimis solicitarea ta colegilor noștri de la departamentul B2B. Ne poți, confirma, te rog, ca au luat legătura cu tatăl tău și că s-a rezolvat?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!