Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Problema utilizare voucher in Magazin Online Orange

doresc sa achizitionez un galaxy s41, fara rate, prin prelungire de abonament
la pasul 1 - detalii comanda , cand introduc voucherul, acesta se reflecta in pretul total
cand trec la pasul 2 - transport si plata, si selectez ridicare din magazin, acesta este scos automat si nu se mai regaseste in pretul total
Voucherul l-am primit aseara prin mail.
Ma poate ajuta cineva ? Consultantul orange cu care am vorbit pe chat a spus ca nu exista alta solutie decat sa mai tot incerc - deoarece doar online se poate face achizitia

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

@rafa: Multumesc de sfat. Pentru mine punctele TY nu sunt o prioritate. In plus nu fac farmacie din cateva puncte "colectate" in peste 10 ani (de la ultima folosire a lor). Dar daca tot erau acolo, pe langa un voucher, ma gandeam sa "scap de ele". Iar de aici... toata povestea descrisa anterior. Nu-i problema, le lamuresc eu dar dupa ierarhizarea prioritatilor personale.

:)))) Ascary, te stiu eu amator de vizite in "magazinul online al Orange" dar de data asta vrea si eu o prima "experienta". Noteaza-ti un 10% pentru primavara din 2021 si daca revii cu solicitarea.... esti castigat. Pana atunci ma antrenez .... si eu :))

O baterie externa de 10Ah, dar in functie de vouchere si puncte TY oscilez la model. E mai mult un shopping de "experienta", nu unul de "nevoie". Adica ceva "jucarele" mai din categoria "chilipir", nu de sute de euroi.

@gbuze, s-a rezolvat problema ta, daca da in cat timp?
Sunt si eu in aceeasi situatie.

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!