anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Solicitare cod siguranta la conectare My Orange?!

Jay
Campion certificat
Salut!
In dimineața asta, pentru ca aveam niște notificări la motorul de căutare pe net, am intrat sa vad despre ce e vorba.. Am umblat în setări și confidențialitate si apoi m-am trezit ca nu pot intra nici în comunitate nici în contul My Orange..
Am încercat sa refac setările, crezând ca de acolo e, dar, degeaba.. Am încercat sa intru folosind alt telefon, dar, nici pe acela n-a mers.. eroarea fiind aceeași.. Deci, nu are cum sa fie vorba de setările făcute de mine acum..
Deși ar trebui sa se conecteze automat, sa folosesc doar amprenta pentru confirmare, îmi cerea un cod de siguranță.. pai, de unde sa-i dau eu cod?!..
Si-a revenit după vreo 10 încercări, dar, mi-a dat emoții..
Ati întâmpinat aceasta eroare pana acum, știți despre ce e vorba?
Mulțumesc!
18 Răspunsuri 18

Razvan
#StarMember
Fiindcă ai vrut sa te conectezi de mai multe ori, în scurt timp, nu ai reușit, sistemul a perceput activitatea ta, ca este a unui robot și de aceea ți-a cerut cod de siguranță, era suficient doar să bifezi, nu sunt robot.

Jay
Campion certificat
Am făcut asta de fiecare data, am bifat si imaginile cerute și dupa ce apăsam conectare, apărea imaginea atașată.. După celălalt telefon am încercat doar o data.. si apoi am revenit la cel pe care îl folosesc cel mai mult.. daca am vazut ca nu are legătură cu setările făcute de mine..

Ascary
Campion certificat
Am verificat si eu acum. Merge struna. Nu cere nimic.

FaraUnID
Campion certificat
CAPTCHA / reCAPTCHA este o metodă automată de a determina dacă utilizatorul unui software este o persoană sau un program de calculator. Un fel de masura de protectie impotriva bots-ilor. In ultima perioada am intanlit si eu acest CAPTCHA in momentul in care incercam sa ma loghez. Traducere "completare cod siguranta" este usor aiurea, pentru ca, in esenta, trebuie rezolvat acel puzzle de genul "alegeti imaginile in care apar masini" sau pur si simplu bifata acea casuta "nu sunt robot".

Jay
Campion certificat
Am mai întâlnit chestia asta cu bifa ca nu ești robot, îmi este cunoscuta.. ideea e ca alegeam imaginile, confirmam, aparea semnul de ok si cand voiam sa continui, ma ducea din nou în acelasi ecran, ca trebuie sa scriu codul de siguranța.. Captura pe care am adaugat-o este după ce am făcut toți pașii si am apăsat pe conectare/intra in cont..

FLo1
#StarMember
@Jay: totul e ok, mie nu mi-a cerut nimic, se va reglementa singur si la tine. Totusi, dupa "povestea" cu selectia de imagini, bifeaza si optiunea cum ca nu esti vreun robot si sigur nu vei avea probleme.

Jay
Campion certificat
@Flo, toți pasii ăștia i-am făcut de vreo 10 ori.. nu mă lăsa să intru nici în cont nici în comunitate.. Până la urmă și-a revenit.. ☺ Coincidența a fost că s-a întâmplat fix după ce am umblat in setările alea.. :))

FLo1
#StarMember
@Jay: I-o fi lipsit "bifa", care in foto nu apare....

Jay
Campion certificat
@Flo, foto este după ce am urmat toți pașii si m-a dus înapoi, în același ecran... Nu sunt robot, alegere și confirmare imagini și apăsare buton "intra in cont".. Imaginile apar dupa ce bifezi ca nu esti robot..

Razvan
#StarMember
O fi fost vreo eroare sau se lucra pe platformă, cine mai știe. La Orange, multe au probleme în ultima vreme.

Miha_Z
#StarMember
Nu stiu daca mi-a aparut vreodata mesajul asta la Orange, dar l-am intalnit des la alte incercari de logare in alte site-uri. E posibil ca eroarea repetata sa fie si din cauza modificarilor facute si era nevoie de putin timp ca sa-si revina aplicatia. 😉

Jay
Campion certificat
Având in vedere ca am urmat aceiasi pasi de foarte multe ori și m-a dus in aceeași pagina de fiecare data, cea ca trebuie cod, mai repede cred ca a fost o eroare.. Bifa pe nu sunt robot/bifa pe imagini/confirmare imagini/bifa pe intra in cont.. Bine ca s-a rezolvat singur pana la urma.. deja ma gândeam ce mai trebuie sa fac sa rezolv..

Ascary
Campion certificat
Pe la babe ai fost? Poate ai cununiile legate,ca prea ai ghinion in ultimul timp :))

Jay
Campion certificat
@Ascary, n-am fost, ca am avut examene, deci n-am avut timp și, nici nu cunosc vreuna.. Cunoști tu vreo baba de-aia sa ma ajuți?.. :)) Ai dreptate, dar, întotdeauna am vazut o parte bună in toate situațiile prin care am trecut pana acum.. Cineva a echilibrat întotdeauna balanța.. 😉