Întrebare fară răspuns

Roaming prepay Grecia

Sunt in Grecia. Acum 2 zile, fiind in Romania am încărcat opțiunea de 10 euro. Ajuns in Grecia constat ca nu pot primi sau iniția apeluri sau sms. Internet nici vorba. Ce se poate face?

Răspunsuri

Salut!
Ti-ai activat serviciul de roaming? Intr-adevar, suma minima pentru acces roaming este 10€, dar, trebuie activat serviciul.. Dacă nu l-ai activat, îl poți activa din contul tau My Orange - tarife si opțiuni - servicii - roaming și internațional - activeaza...

Mda, tare ciudat. În ultimele 4 luni ai stat mai mult prin roaming SEE, în vreo altă țară? Dacă ai un alt telefon disponibil, cunoștință sună la +40374300300 sau ia legătura cu roboțelul din My Orange ca să te pună în legătura cu un consultant. Succes!

Desi conditia pentru roaming este de a incarca cu minim 10€, roamingul mai trebuie si activat.... manual: din MyOrange, fiind deja plecat din RO. Cel mai usor, cauti o conexiune wifi si rezolvi activarea.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Salut, Agama! Bine ai venit în comunitate!
Ai reușit să te conectezi la o rețea wifi și să verifici dacă ai roaming-ul activat folosind pașii oferiți de Jay?
Ne mai poți spune, te rog, dacă în ultimele 4 luni ai folosit roaming SEE majoritar în afara țării?
Așteptăm răspunsurile tale ca să te putem ajuta mai departe.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!