Întrebare cu răspuns(uri)

Apel Wi-Fi pentru Samsung Galaxy A5 2017

Pentru Samsun Galaxy A5 2017 Orange nu are apel wi-fi, volte, Ro-Alert?
Daca are cum pot primi setarile pe telefon ?
Multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Cred că e vorba de CSC, așa cum am spus mai sus, adică softul. Dacă e de altă țară, nu funcționează. Se poate pune la un service autorizat. Puteți descărca și instala din Magazin play acea aplicație (Samsung Phone Info) și vedeți ce soft (CSC) are. Dacă nu e de România, de aia nu vă apare.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Buna!
Este o setare pe care o poți face tu din telefon pentru apel wi-fi.. ai mai jos poze..
Setari - conexiuni - bifa apel wi-fi..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Multumesc. Dar optiunea apel wi-fi nu mai apare in setarile telefonului.
Am acelasi telefon la Digi unde am toate optiunile. Intre timp am gasit pe site-ul Orange ca A5 2017 nu ar fi compatibil cu apelurile wi-fi.
Oricum multumesc pentru raspunsul promt. O zi buna.

Mulțumesc la fel.. :)
Pentru ro-alert mai sunt subiecte in comunitate, unde poti gasi informații.. dar și acolo poate fi o problema de incompatibilitate, daca au fost situații în zona ta și n-ai fost anuntat.. la ro-alert contează de exemplu și daca telefonul a fost luat din alta tara..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Soția mea are acest telefon și are toate aceste lucruri pe el. Apelul wifi trebuie să-l activezi din setările telefonului. Ai poze cu ce trebuie să faci! S-ar putea să nu ai soft ROM sau ORO și de aceea nu-ți apar unele setări. Pentru a putea afla ce fel de soft ai, descarcă Samsung Phone Info și acolo vezi ce fel de soft ai. La al soției apare CSC ROM și de aceea merge. Baftă!

Mulțumesc pentru răspunsuri. Asa cum am spus mie nu îmi mai apare în setarile telefonului setarea pentru apel wi-fi. Atașez pozele cu setarile din telefonul meu. Menționez că mai am un telefon identic , al soției care este pe Digi si are toate aceste opțiuni în setări. Poate mai trebuie să descarc eu ceva setari de internet sau nu stiu ce sa mai zic.

Cred că e vorba de CSC, așa cum am spus mai sus, adică softul. Dacă e de altă țară, nu funcționează. Se poate pune la un service autorizat. Puteți descărca și instala din Magazin play acea aplicație (Samsung Phone Info) și vedeți ce soft (CSC) are. Dacă nu e de România, de aia nu vă apare.

Mulțumesc. O să încerc și varianta aceasta deși amândouă telefoanele sunt luate în aceeași zi de la același operator de telefonie.

Și dacă e soft al altui operator din România, pot să nu funcționeze anumite funcții, cum sunt cele specificate mai sus. Se mai potrivesc uneori, dar nu e neapărat nevoie să funcționeze!

Este posibil ca asta să fie problema.
Telefonul este cumpărat de la alt operator. Ma gândeam că pot descărca ceva setari de la Orange care să rezolve această problemă.
Mulțumesc.

Dacă e vorba de soft, nu vor merge. Trebuie să aibă soft ROM sau ORO și vor fi disponibile cu siguranță și acele funcții. Eu le instalam la S6 și S7 cu un progrămel numit Odin. Descărcam softul de pe Sammobile și apoi îl instalam cu Odin. Dar dacă nu funcționează bine ceva, riști să strici telefonul! Cu plăcere!

Dacă erau disponibile, setările se primesc în mod automat la introducerea sim-ului. Nu știu, se poate întâmpla și să fie vreo eroare, dar în general se activează aceste funcții în mod automat. De aia v-am spus să verificați cu aplicația aceea ce fel de soft are. Cu plăcere!

Probabil ai CSC de Ungaria, sau de Vodafone (CNX). Este mai ușor să te plângi că nu merge apel wifi, decât să-l faci să funcționeze.

Exact ce-ți spuneam, ai CSC de Slovenia și din acest motiv nu-ți funcționează. Poți să pui o întrebare la un service autorizat cât îți ia să-ți pună CSC ROM și dacă își pierde garanția (eu știu că nu). Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!