Întrebare fară răspuns

Subcategorie nouă Comunitatea Orange: Campanii Orange

Salut tuturor!

 

Luna lui Cireșar a fost și încă este plină de concursuri, campanii și surprize. Având în vedere sugestiile voastre, am creat o nouă subcategorie numită "Campanii Orange", în categoria "Despre comunitate".

 

Vă rugăm să adăugați în această subcategorie toate subiectele referitoare la concursuri și campanii Orange :)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Sa imi spuna si mie cineva,la aceste topicuri cu "cheie" trebuie sa mentionam "cheia" sau e suficient doar sa postăm? Merci frumos :)

@Ascary nu este nevoie să menționați "cheia" ci să ne spuneți părerea voastră despre subiectul abordat în topicul respectiv :)

Buna și aceasta categorie, chiar sunt postări referitoare la concursuri. Ce concursuri sunt active acum, știe cineva? Am văzut ceva in my Orange prin care se pot câștiga ceva telefoane...

Excelent. La cat mai multe provocari pe acest topic.
@teacher_: Daca vrei "ceva telefoane" poate primesti un 0,5 telefon :))) (a se citi juma' de telefon)

@Flo, nu-i problemă; chiar dacă se vor rătăci, ne vom ocupa noi să le recuperăm și să le aducem "acasă" :)

@DanielaH si @Ascary:
Noi cei din linia intai prezenti / Vom face totul pentru a nu mai fi absenti / Fiecare "badge" ca sa-l primim / Comunitatea Orange sa-nflorim. /// Vom face chiar mai mult participand activ / Ca fiecare membru sa n-ajunga pasiv / Ca fiecare membru prin participare / Aduce Comunitatii a sa dezvoltare. /// Iar ea, Comunitatea, la randul ei / De tine are grija numai sa vrei / Sa vii cu sfaturi daca stii si poti / Si-atunci noi la concursuri vom fi premiati toti.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!