Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Am probleme cu internetul, nu imi dau seama de ce se misca asa de greu - Borșa, Maramureș

Salut. Mi-as dori niste raspunsuri clare si concrete, sper sa le gaseac aici.
Am probleme cu internetul, nu imi dau seama de ce se misca asa de greu, ma poate ajuta careva ?
Am atasat aici valorile speed testului, dar nu stiu daca sunt ok sau nu.
Am fost la magazinul orange din oras si am cerut sa imi faca o schimbare de cartela poate se inbunatateate situatia pentru ca am mai patit asa, si doamna de acolo cu o foarte mare aroganta mi-a spus sa ii dau reset, lucru pe care l-am facut de zeci de ori....si daca am facut asta sa mai incerc....
Va multumesc frumos

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 3

Pentru a primi un raspuns, ar ajuta sa spui si despre ce zona/localitate este vorba.. poate este o problema locala..
Si, de cand se intampla asta..

Este vorba despre orașul Borșa, Maramureș.
Poate ca semnalul in zona nu este tocmai cel mai bun, daaaar, ideea e ca se deconecteaza chiar daca folosesti internetul in momentul ala , sau imi zice ca sunt conectata si nu functioneaza, trebuie sa deconectez si sa conectez iar wi-fi, folosesc de ceva timp acest pachet , dar zilele astea parca merge mai rau ca oricand.

Probabil că rețeaua este mai aglomerată în zonă, în anumite momente ale zilei. Ai testat și când e mai liberă rețeaua, de exemplu dimineața, și merge tot așa?
Oricum, valoarea aceea nu e rea, iar dacă se menține, poți să îți faci treaba cu ea. La upload e mai rău, dar la download îți faci treaba.
Poți și să muți ruterul respectiv mai spre o fereastră și să fie un pic mai sus, pentru că ai posibilitatea să mai mărești vitezele! Succes!

In indoor, povestea semnalului, ca la telefon pentru voce, o fi ameliorata "mai spre o fereastra", dar pe inaltime discutam de etaje, nu e suficient 2-3metri.

Cum nu locuieste in camp, vreo 5-6 metri (adica in pod, nu pe podea la primul nivel) pentru o diferenta sesizabila tot este nevoie. Altfel e degeaba.

O boy . Fost anul trecut în zona .
Cazare in Moisei .
Orange acolo e sub zero absolut .
Nici o secundă nu am putut folosi netul nici eu nici doamna .
Râsul lumii era ca fata si ginerele cu Digi mobil ne luaseră piuitul .
Noi si băiatul ne uitam la tv .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Oare daca as folosi ceva amplificator pentru semnal ?
Dar as vrea sa mearga si pentru wifi si pentru mobil, pentru ca într-adevăr nu este semnal deloc, am fost la orange si mi-am portat numarul pentru ca nu imi convenea sa plateac lunar si eu sa nu pot folosi optiunea.
Singura persoana din casa care mai foloseate orange este mama si nu are semnal decat intr-un loc fix, telefonul fixat acolo daca ai de vorbit pa telefon il dai pe difuzor ‍♀️

Tu ai internet fix în locație? Upload-ul mic, jitter mare, îți recomand să faci un test de viteza și pe 3G, s-ar putea să ai o surpriza frumoasă, în Borșa au preponderent B20 și prin centru au mai pus B3. B20 bate mult și aduna mulți utilizatori și de aici vitezele reduse.

@Noah, în Moisei, semnalul bate fie din Vișeu, fie din Borșa și dacă te afli la intersecție, s-ar putea să nu mai prinzi semnal.

Am incercat si cu 3G dar nu merge deloc, zice ca nu prinde semnal, si valorile alea pe care le-am pus mai sus, nu se mentin, cateodata sunt foarte mici, cateodata foarte mari, oricum ar fi el nu merge...
ori e reteaua prea aglomerata, nu stiu, dar simt ca imi pierd mintile cand vad ca nu merge.

Dacă ar avea internet fix în zonă, este o soluție. Dar dacă sunt probleme cu congestia, se pot pot face sesizări și la Orange și poate se rezolvă în timp. Bănuiesc faptul că mai sunt și alți utilizatori din zonă care au probleme cu semnalul și tot vor trebui să aducă îmbunătățiri.
@Maria, eu cred că ar trebui să faci o sesizare către Orange, în care să le explici detaliat faptul că sunt probleme cu semnalul și pe telefon (ai spus că mama are semnal doar într-un loc). Ruterul găsește cel mai bun semnal în mod automat. Apropo, ce model de ruter ai?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!