Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Rețeaua orange 21 iunie Bucuresti

Nu putem suna/ primi apeluri/ trimite/ primi mesaje pe telefoanele în rețeaua Orange. A căzut cumva rețeaua azi (21 iunie)? Suntem din București, unde teoretic este acoperire bună.

Răspunsuri

Doar pe un telefon sunt problemele astea? Eu sunt tot în București și îți scriu de pe telefon, folosind datele mobile Orange. Ori are probleme telefonul tău, ori SIM ul, ori e abonamentul neplătit...

Aceeași problemă este la două telefoane mobile (nu au semnal, nu se pot trimite/primi mesaje/apeluri). Factura este plătită, sim-ul stă bine și în zona noastră (București, Cartier Pajura, înspre nordul Capitalei) este semnal ok în general. Astăzi spre prânz, de pe ambele telefoane nu se mai putea suna, trimite mesaje, nu mai era semnal. Chiar nu înțeleg care este problema. Este vorba despre telefoanele părinților mei.

Salut! Și eu am rețeaua de la Orange picată! Nu am semnal și stau in fata sectorul 3! Am cartelă prepay și doar ce mi-am activat o opțiune acum 3 zile!

Ionut_40
Ionut_40

Ionut_40

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Ionut_40

Andrei, Ionuț, mai aveți probleme cu rețeaua în București? Ne puteți confirma, vă rog, dacă totul este în regulă?
Mulțumim.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!