Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Permise auto

Buna ziua! Daca am permisul expirat, iar programarea este luna viitoare, pot sa circul cu masina fara sa am probleme?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Buna, din cate stiu eu, nu, nu poti circula fara carnet de conducere valabil. Dar, asa cum ti-a raspuns foarte haios FaraUnID, cel mai bine e sa intrebi pe site-ul indicat de el ( mai bine, verifica intai prin codul rutier, cine stie...).

:D
Pana la sfârșitul anului trecut, era contravenție ce se sancționa cu 6-8 puncte amenda.. 1 punct fiind 145 lei.. se plătea jumătate din suma dacă plăteai in 15 zile..
Nu sunt la curent cu ultimele modificări, daca sunt..
Pe scurt, dacă ești tras pe dreapta, poti avea probleme.. ca a trecut o luna de când s-a ieșit din starea de urgență.. Poate, spun poate, depinde când a expirat și când ai făcut programarea.. dar, n-o considera litera de lege, cauta pe site-ul deja indicat în primul răspuns..
Exista un subiect despre asta în comunitate.. poate găsești mai multe acolo.. cu răbdare orice e posibil... :)

https://comunitate.orange.ro/questions/2264554-documente-raman-valabile-expira-contextul-coronavirus

Daca a expirat, pentru reobtinerea lui probabil vei avea bucuria sa repeti si Scoala de soferi, nu doar analizele medicale. Despre circulat.... doar ca pieton sau insotitor de sofer.

Poți circula, sub sancțiunea unei amenzi, însă puțin probabil să te amendeze, mai ales în această perioadă, când DRPCIV a avut suspendata activitatea timp de 90 zile. Și mie îmi expira în luna august, trebuie să mă programez la preschimbat. Oricum toate actele care au expirat în perioada stării de urgență s-au prelungit cu maxim 90 de zile.

Nici vorbă să poți circula! Nu am găsit nicăieri ceva în acest sens.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Un nene a făcut accident, ii expirase permisul, am fost indulgent cu el și nu am mai mers la politie ca să-l declaram, deși ar fi meritat, avea permisul expirat de 7 luni.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!