Întrebare fară răspuns

Amazon transmite gratuit pe Twitch primele meciuri din Premier League

Amazon va transmite gratuit, prin intermediul Twitch, primele meciuri din Premier League de dupa izolare.

Se pare ca vom avea parte de patru meciuri pentru inceput, primul fiind Crystal Palace vs. Burnley pe data de 29 Iunie. Amazon va transmite meciurile din Premier League si prin intermediul Prime Video, pentru abonatii serviciului.

Amazon detine drepturile pentru transmiterea campionatului de fotbal englez inca din 2018 si este pentru prima oara cand compania transmite acest campionat de fotbal gratuit. Acum ramane de vazut cum va functiona toata treaba asta.

Sursa - https://zonait.ro/amazon-va-transmite-meciurile-din-premi...

Acest topic vine ca o completare si ca o altenativa la ceea ce s-a adus in discutie pe acest topic https://comunitate.orange.ro/questions/2365465-premier-league-eurosport care are marcata deja o Solutie Orange

Inca odata Pemiere League se vede gratuit (cel putin primele meciuri) si legal pe Twich!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Mulțumim mult pentru informație, chiar este o veste foarte bună pentru pasionații de fotbal. Vom adăuga și pe topicul respectiv.

Nu sunt microbista, dar ocazional mai urmaresc meciuri ale marilor echipe in Champions League. Dar nu am auzit de echipele mentionate de tine. :)) Oricum pasionatii de fotbal asteapta cu nerabdare acel moment.

Nici eu nu sunt microbist, dar e o veste excelentă pentru cei care doresc să aibă acces la aceste competiții, mai ales că sunt destui care și-ar dori să le transmită și Orange.

Orange Romania nu are cum sa transmite in mod direct competitii sportive, din simplul fapt ca nu detin canale proprii de sport. In cel mai bun caz Orange poate prelua si retransmite canale sportive care detin drepturile pentru competitiile majore importante.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!