Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Vulnerabilitate Facebook Messenger pentru Windows

Cercetătorii de la Reason Labs, departamentul specializat în amenințări cibernetice al furnizorului de soluții de securitate Reason Cybersecurity, au dezvăluit detalii despre o vulnerabilitate pe care au descoperit-o recent, în aplicația Facebook Messenger pentru Windows.

Vulnerabilitatea, care se află în versiunea 460.16 a Facebook Messenger, ar putea permite atacatorilor să utilizeze aplicația pentru a executa fișiere malițioase pe un sistem deja compromis.

Vulnerabilitatea a fost remediată în versiunea 480.5, care este cea mai recentă versiune testată de speaciliștii Reason. Utilizatorii care încă rulează versiunea vulnerabilă sunt sfătuiți să actualizeze aplicația la cea mai recentă versiune.

Sursa - https://thehackernews.com/2020/06/facebook-malware-persis...

Pentru cine nu a inteles exact, este vorba de aplicatia Facebook Messenger pentru calculator cu sistem de operare Windows. Vulnerabilitatea nu se manifesta in cazul accesarii din browser a Facebook Messenger.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Am primit acum mult timp o invitație sa folosesc varianta desktop, dar, nu mi-a plăcut.. plus ca, eu nu am știut cum se da logout din messenger.. n-am reușit sa-mi dau seama și am schimbat parola la Facebook, evident cu delogarea tuturor dispozitivelor.. Si nu mi-a mai trebuit Facebook Messenger pe PC..

Și eu am primit invitația aceea, dar nu i-am dat curs. Văd că sunt din ce în ce mai multe vulnerabilități, pe zi ce trece! Mulțumim de informare!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!