Întrebare fară răspuns

KFConsole sau cum inteapa KFC atat PlayStation 5 şi Xbox Series X

KFC nu este chiar cel mai recunoscut nume in industria de gaming. Insa cand vine vorba de KFConsole, compania se lauda cu o consola care va rula jocuri la rezolutie 4K si 120Hz, iar ca special feature are un gratar integrat in care sa iti pastrezi aripioarele calde si picante.

KFConsole care arata ca un bucket de aripioare cu DVD-RW integrat si buton de power-on si de aici au pornit si controversele si intrebarile intrebatoare. Este o gluma, este o actine de PR? KFC chiar lanseaza KFConsole pe bune?! Ce jocuri va suporta? Care va fi pretul?

Cine credeti ca se va indopa cu aripioare picante si nuggets direct din consola pe care joaca FIFA 4K/120Hz?

Cred ca aducatorii puiului prajit incearca sa ne transmita un mesaj.

Sursa - https://zonait.ro/kfconsole-este-o-consola-cu-gratar-inte...

Si cum ar fi daca ar fi pe bune?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Foarte frumos făcut filmul de prezentare, dar nu cred că este pe bune. Mai degrabă este o acțiune de PR și vor să comunice un mesaj, faptul că se va lansa ceva în curând. Și-au îndeplinit scopul și chiar au atras atenția prin această știre, acum rămâne de văzut ce vor lansa de fapt în decembrie.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!