Întrebare fară răspuns

Optimizare telefon/tabletă fără instalare aplicații terțe

Salut comunitate,

  • Setări - Despre telefon - Căutați Numar versiune și apăsați de 8 ori - Deblocati meniul pt dezvoltatori (eventual vă cere să introduceți pin-ul)
  • Meniu dezvoltatori - Desen - Dezactivați cele 3 opțiuni care conțin numele "Scară" (1x)
  • Meniu dezvoltatori - Aplicații - Nu păstrați activitățile (Dacă bifați, de câte ori ieșiți dintr-o aplicație se închide automat
  • Exemplu: Ieșiți din whatsapp, nu mai primiți notificări decât atunci când intrati manual să verificați, dar avantajul este că bateria și procesorul trăiesc mai mult.

    • Meniu dezvoltatori - Limita proces de fundal. Dacă nu activați opțiunea de mai sus, puteți selecta aici câte procese să ruleze. Exemplu: 1 PROCES, va rula ultima aplicație utilizată. 2 PROCESE, vor rula ultimele 2 aplicații utilizate și tot așa până la 4 procese. LIMITA STANDARD înseamnă toate aplicațiile rulează în fundal. NU EXISTA PROCESE DE FUNDAL, înseamnă toate aplicațiile se închid automat când telefonul intra în stand-by.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ce de setări.. Nu cred ca am asa multe aplicații încât sa necesite o asa optimizare stufoasă.. :D
Uneori sunt bune notificările, sa nu ratezi vreun mesaj important..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

incepand cu xperia RAY 2011 si pana in prezent la toate telefoanele personale am facut "root" astfel am scapat de reclame, debloat aplicatii din sistem si nu numai ,folosesc aplicatia SD MAID cu(,) care pot dezinstala, ingheta, scoate din pornire boot orice aplicatie de sistem.(bine inteles ca trebuie sa stii ce poti scoate din sistem ca sa nul destabilizezi)

mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!