Întrebare cu răspuns(uri)

Roamingul se activează automat sau trebuie să il activez eu?

Roamingul se activează el automat sau trebuie să il activez eu? Dacă ajută, am un abonament de 11 euro

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Serviciul de roaming trebuie activat si, cand n-ai nevoie de el, trebuie sa stea dezactivat, sa nu se întâmple sa fii în țară prea aproape de vreo granița ca poate intra pe rețeaua celeilalte tari.

 

Modalitati activare:

  • Prin apel gratuit la *100# - ramura Roaming, internațional și mesagerie vocală și apoi continui conform instrucțiunilor..
  • Din contul tău My Orange
  • Chatbot Djingo
  • Prin apel la Serviciul Clienți, daca nu te descurci..

 

Eu prefer apel la *100# urmata de tastele 5 - 2 - 3 - 1.. Adica roaming, international si mesagerie vocala - roaming - activare/dezactivare roaming - confirma..

 

Găsești aici un alt topic despre ce ai întrebat..
https://comunitate.orange.ro/questions/1990852-activez-dezactivez-serviciul-roaming-abonamente
Găsești mai multe despre roaming aici..https://www.orange.ro/help/cauta?word=Roaming+

 

Atenție la consumul în afara tarii.. nu poate fi mai mare consumul in afara țării, decat in tara, pentru ca va fi contra-cost, găsești mai multe informații aici..https://comunitate.orange.ro/questions/2314589-functionare-roaming-see

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@Ioan_2: Roamingul nu este activ implicit, iar asa cum spunea Jay, daca ai nevoie de el alegi activarea lui pe calea care iti convine. La un abonament de 11 euro nu ar fi problema activarea lui, adica fara costuri suplimentare si cred ca ai si resurse in SEE incluse.

Îl poți activa din My Orange, by default este Roaming SEE sau cu un apel la 300 să ți-l activeze pe cel din lumea întreaga. De asemenea mai poți apela la Orange, eu am apelat la Orange Helper și mi l-a schimbat din Roaming SEE în Roaming World.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!