Întrebare fară răspuns

Nesimtirea consultantilor Orange

Efectiv nu mai pot, o sa cedez nervos total daca mai continui cu voi, Orange. O sa va citez mesajul meu scris pe unul din forumurile foarte cunoscute din Romania. Atat e de ajuns. Relatia mea cu voi s-a prabusit in ultimele luni groaznic. Impresia mea despre ceea ce inseamna Orange se duce de rapa din ce in ce mai mult.
Si-mi ajunge, pe banii mei nu comanda nimeni.
M-a sunat un domnisor azi de la mareata companie Orange sa ma intrebe cum mi se pare reteaua lor si alte aspecte in calitate de client. I-am comunicat ca reteaua din punct de vedere tehnic e ok, dar despre oferte nu am ce zice decat ca sunt praf, nu exista fidelizare, retentie sau cum vreti sa-i ziceti.

Ma intreaba ce ma nemultumeste, asa ca-i raspund, printre altele ca au cele mai mari tarife si cel mai putin trafic de net inclus de pe piata romaneasca. Ii zic ca am nevoie de net nelimitat la maxim 10 euro lunar sau macar cateva sute de giga lunar cu cost control sa nu fac cost dupa depasire, la maxim 8 euro la care-mi raspunde ca nu se poate, ca e prea ieftin. Ii comunic ca la altii se poate, chiar la 1 euro lunar la care-mi raspunde obraznic ca stie si ce operator, dar nu au ei calitatea Orange-ului? I-am raspuns ca in cazul meu e chiar mai buna decat la ORO.

Apoi, ma intreaba, oarecum ma simteam ca ma trage la raspundere, ca ce fac eu cu atata trafic, n-am router acasa? II raspund ca am, dar de ce platesc abonament gros, sa ma uit la cronos sau sa il folosesc? E o nesimtire imensa sa intrebi clientul daca n-are router acasa cat timp el plateste un abonament.

Pe langa asta, i-am zis ca cei 25 euro ceruti pe nelimitat e o suma deplasata.

Concluzia e ca s-a crezut atat de superior incat nu i-am acceptat mizeria de ''oferta''. Si niciodata sa nu mai intrebati nesimtitilor daca are omul router acasa sau nu! Magarie cat cuprinde, la Orange iti faci abonamente sa te uiti la telefon, nu sa consumi.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Ti se pare absurd sa ceri nelimitat la 10 euro sau 15 euro? Poftim? De asta isi permit asa oferte slabe, ca sunt clienti ca voi, care accepta mizerii, fara suparare. Stiai ca si la Vodafone ai net nelimitat la 10 euro?

Operatorii cu fibra nu investesc? Ca fibra gigabit e 10 euro si nu se compara. Nelimitatul nu e asa nelimitat? Din ce postura vorbesti? Eu am avut si 2000 GB pe 4G.

Asta e nivelul clientilor, de aia sunt si ofertele asa. Nu imi mai bat capul inutil ca oricum n-am cu cine, nu mai accept mizerii.

Auzi ca n-am cum sa cer nelimitat la 10 euro... dar plateste tu 25 euro, sau mai bine, plateste-mi si mie te rog. Imi pierd timpul, cum ziceam.

Ramaneti voi sa platiti preturi premium si net cu pipeta.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

Dacă nu ți se oferă te poți duce și în altă parte, mai sunt încă trei operatori de telefonie mobilă în România la care le poți cere internet nelimitat.
Dacă ai văzut că nici din a 100 oară nu ți se oferă internet nelimitat de ce tot insiști? Am văzut că nu ești la prima postare de genul acesta. Crezi că dacă tot insiști cu asemenea postări ți se va face o ofertă specială doar pentru tine?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!