Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Schimbare router

Salut! Am un abonament Home Net 4G 16 și as dori sa schimb routerul cu ceva mai bun... Am un Huawei B311 și ma întrebam dacă îl pot schimba cu un B535 sau ceva cu 5Ghz și nu 2.4...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Da, suna la Orange si spune ca ai abonament mai rapid decat duce routerul si ca nu ai suport pentru tehnologia AC, ci doar b/g/n. Te va pune sa faci un test de viteza, comunici viteza si daca e prea mica, vor deschide cerere de suport si va veni cineva acasa sa schimbe routerul.

L-am schimbat de curand, pentru ca aveam abonament 1GB dar routerul nu ducea nici macar 100MBps.

Pe abonament scrie 4G+ dar nu am prins absolut deloc acest semnal dmsi am abonamentul de 1 luna și jumătate! Nu am cea mai buna acoperire în zona mea dar nici routerul nu e strălucit!

Pe telefon în locul în care este routerul prind 4g+... Am sunat și mi-au zis ca îl pot schimba în ultimele 6 luni din perioada contractuala dar o sa ii sun din nou și o sa le menționez viteza netului... Aștept sa vad cum se schimba semnalul! De ex întrre 10-12 am semnal slab și uneori după amiaza dar asa nu am mari probleme... Viteza medie este de 30 Mbps, uneori prind și 50 dar scade brusc la 2-3

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!