anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Motorola Edge Plus Probleme Cu Display-ul

FaraUnID
Campion certificat

Dupa problemele semnalate de posesorii Samsung https://comunitate.orange.ro/questions/2297420-samsung-galaxy-a70-probleme-update-android-10 la upgrade-ul catre Android 10 https://comunitate.orange.ro/questions/2307036-colturi-pixelate-galaxy-a40-update-android-10 , iata ca lansarea Motorola Edge Plus riscă să fie umbrită de aceleași probleme cu ecranul întâlnite și la alte produse smartphone echipate cu ecrane OLED de ultimă generație.

 

Deși Motorola a lansat noul flagship ceva mai târziu decât alți producători și, teoretic, ar fi avut timp să corecteze problema înainte ca aceasta să se manifeste pe telefoanele livrate consumatorilor, iată că un număr mare de utilizatori reclamă pe forumurile de suport tehnic probleme cu ecranul. Mai exact, ecranul smartphone-ului cu preț de 1000 dolari se colorează în nuanțe de mov sau verde, simptomele manifestându-se după o perioadă mai lungă de utilizare, fie pe colțurile ecranului sau pe întreg ecranul.

 

Efectul de colorare a ecranului dispare de la sine după ceva timp, însă tot mai mulți utilizatori reclamă că petele de culoare se înmulțesc și își măresc suprafața în timp, fapt ce sugerează o evoluție progresivă a probleme, ce ar indica mai degrabă un defect hardware decât un bug software ușor de rezolvat.

 

Deja, nu cel mai bun ecran din industrie, potrivit criticilor, ecranul livrat pe flagship-ul Motorola Edge Plus ar putea avea și o problemă reală de fiabilitate, care dacă se confirmă ar putea afecta serios vânzările viitoare.

 

Deși indirect, Motorola confirmă că unele exemplare Edge Plus ar putea avea probleme cu ecranul de natură hardware, imposibil de corectat cu actualizări de firmware. Fără a spune precis lucrurilor pe nume, Motorola instruiește consumatorii nemulțumiți să aștepte o zi-două după aplicarea patch-ului care ar trebui să remedieze problema, după care să solicite înlocuirea gratuită a telefonului dacă simptomele reapar.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/motorola-ed...

 

No Comment! Dar, daca se solicita inlocuirea gratuita si problema reapare la update, care va fi solutia?

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
Dacă ecranul se colorează doar în colțuri și apoi efectul dispare de la sine, nu cred că e chiar așa de deranjant. Totuși nu e OK, mai ales dacă această colorare se întinde pe tot ecranul. As fi curioasă să știu care este explicația.

teacher_
#StarMember
Oricum, cine își ia Motorola nu ar trebui să aibă cine știe ce așteptări... Mi se par tot mai slabe modelele apărute.

Vio73
#StarMember
Orice ți-ai lua, tot trebuie să fie în regulă! Dacă și ei confirmă, e cu atât mai evidentă problema.

FaraUnID
Campion certificat
Desi Motorola nu este pe aceeasi treapta cu Huawei, Samsung sau Apple sunt dispusi sa inlocuiasca in mod gratuit telefonul, daca posesorul solicitat acest lucru. Acest mod de abordare a situatie ar trebui sa fie lectie de manual, pentru altii. In momentul in care Samsung a trecut prin ceva similar, abordarea a fost la modul "nu faceti upgrade" incercam sa rezolvam problema. Daca aveti deja upgrade, recomandam downgrade pana rezolvam problema. Daca era Apple, cred ca acestia ar fi cerut bani pentru remedierea unui defect de fabricatie pe un telefon afltat in garantie.