anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Televizor LED Smart UHD Samsung 108cm UE43RU7172UXXH?

Jay
Campion certificat
Salut!
Imi poate spune cineva, daca achizitionez un televizor de la Orange, fara abonament TV, functioneaza ok?
Ati fost in situatia asta? Ce model de televizor ati achizitionat? Ati intampinat probleme?
Ce stiti despre acest model, titlu+link?
Eu nu ma pricep prea tare la caracteristici, mie mi se pare ok, dar as dori sa cunosc si alte pareri..
Nu vreau sa zboare, nu imi trebuie un OZN.. doar am pus ochii pe el si eram curioasa daca ne-am putea intelege..
Sa am posturile furnizorului actual de cablu, fara probleme..
Multumesc!
https://www.orange.ro/magazin-online/televizoare/televizor-led-smart-uhd-samsung-108cm-ue43ru7172uxxh
13 Răspunsuri 13

Miha_Z
#StarMember
Buna, eu zic ca merge si cu pret standard, dar si cu oferta Orange love si beneficiezi de bonus 15 Euro pentru fiecare an in retea. Din cate vad tu vrei sa ramai la Digi, deci ar merge si varianta asta dar achizitionezi TV-ul la pret standard.

Ascary
Campion certificat
Jay,cel mai în măsură sa iti raspunda la acest subiect este Vio. Stiu ca el isi achizitioneaza televizoare de la Orange.

Miha_Z
#StarMember
Ai putea totusi sa faci si o comparatie la pret cu alti furnizori. Si eu tot spre Samsung as merge.

Jay
Campion certificat
Pai Vio are si abonament de la Orange, eu as vrea doar TV-ul..

FLo1
#StarMember
@Jay: Pentru 40-50 de lei diferenta poti sa-l iei de la Orange. Restul nu ti-l dau cu mult mai ieftin. Ca model si caracteristici este suficient si ok. Daca Orange iti mai ofera anumite avantaje atunci chiar merita luat de la ei. Altfel... e doar decizia ta. La un ALTEX era cu 1200 lei dar e stoc epuizat. Restul sunt tot cam pe-acolo cu pretul.

FaraUnID
Campion certificat
Daca nu-ti trebuie super-scula, este ok si la un pret corect, fara a intra in detalii tehnice. Receptia posturilor TV si calitatea acestora tine mai mult de furnizorul de cablu si mai putin de TV. Degeaba cumperi tu televizor 4K, daca furnizorul de cablu ofera doar HD sau SD. In principiu, la achizitie de TV diagonala ar trebui sa fie calculata in functie de distanta si unghi de vizionare. Pentru un apartamanet de bloc o diagonala de 43" pare un picut cam mare. Informativ: - diagonala 60 – 80 cm -> distanţă de aproximativ 1.5 – 2.5 metri - diagonala 80 – 107 cm -> distanţă de aproximativ 2.5 – 3.5 metri - diagonala 107 – 120 cm -> distanţă de aproximativ 3.5 – 4.5 metri - diagonala peste 140 cm -> distanţă de aproximativ 5.5 – 6.5 metri Practic la o diagonala de 108 distanta de vizionare optima recomandata este intre 2.5 metri si 3,5 metri. Sincer, cam greu la un apartament de bloc comunist sa te incadrezi in acele recomandari.

Razvan
#StarMember
Vio are TCL, de care este foarte mulțumit.

Ascary
Campion certificat
Jay pentru vizionarea posturilor tv toate televizoarele sunt ok. Sigur,aici face exceptie Digi,unde trebuie sa ai un televizor capabil ca sa receptionezi toate posturile lor. Eu insa dupa cum te stiu cam vrei sa scoti untul din orice asa ca modelul ales de tine este unul bun raport calitate/pret. Iti vei putea lega laptopul la el pentru sesiuni de gaming iar imaginea va fi multumitoare daca si placa video a laptopului e decenta. Vei putea de asemenea sa legi telefonul tau S10 sa transformi prin tehnologia DeX Samsung,telefonul într-un computer cu ecran imens. Iti va trebui sa cumperi separat un cablu adaptor USB C to HDMI.Nu mai ai nevoie de un Chromecast fiindca televizorul este deja smart,poti doar să-l garnisești cu o boxa Google Home,pentru comenzi vocale de cautare direct prin televizor pentru Netflix sau Spotify (muzica stiu ca-ti place). Sigur,conectivitatea televizorului iti va permite sa faci multe cu el. Tehnologia incorporata este suficienta daca nu esti prea pretentioasa,in sensul ca vei vrea sa ai cele mai vii culori cu care sa te lauzi pe internet. Niste setari decente ale culorilor,chiar cele standard cu care vine televizorul sunt suficiente. In caz ca il vei cumpara,ai facut o alegere buna trust me.Sa ne tii la curent si daca e,calibrarea ti-o fac eu (gratis) online. __________ FaraUnID,tabelul pus de tine cu distante de vizionare este valabil pentru CRT-urile cu pește din sticla si mileu deasupra. Aici vorbim de super televizoare UHD unde distanta nu mai conteaza. Eu stau cu un LG UHD de 75" la 2,5 metri in sesiuni lungi de gaming,7-8 ore si vederea nu imi este afectată chiar cu setari de gaming pe imagine.

Vio73
#StarMember
Este un televizor acceptabil, la un buget bun. Dacă îți place, îl poți lua fără probleme, chiar și de la Orange. Eu am luat TCL pentru android și pentru că are ce vreau eu pe el. Am și Samsung și LG și Sony, dar dintre toate Sony este cel mai tare, doar că are și prețul cel mai mare. Și mi-am mai comandat acum unul mai mic (de 109), tot TCL, pentru că îmi place rău cum se mișcă și că are ce aplicații vreau eu, la un buget bun. Așa cum spune și FaraUnID, cred că nu depinde foarte mult ce televizor ai, când depinzi de conținutul pe care ți-l oferă furnizorul și la ce calitate se face acest lucru.Important este să fie cât de cât, în limite rezonabil și acest model este, dacă ți-l dorești mai mult pentru ce îți oferă furnizorul tău. Pe mine mă interesează mai mult partea smart la un tv, prin care pot vedea inclusiv programe tv. Jay, ce să zic, poți să-l iei liniștită, dacă acel model îți place și ți-l dorești! Succes!

Jay
Campion certificat
@Flo_1, ma bucur ca sunt în regula caracteristicile.. asta ma interesa.. si sa meargă cu furnizorul actual.. ma gândeam sa nu fie vreo chestie cum era înainte cu telefoanele.. sa fie cumva funcționale doar cu abonament Orange.. dar, ma gândesc ca și Orange trebuie sa vândă, ca au totuși o valoare produsele și, nu le pot tine pe stoc doar pentru cei care fac abonament.. @FaraUnID, nu știam de aceste date, dar, cred ca ma încadrez.. camera mea are ~ 3.5*4.5 dacă nu mai bine, am aproximat mai mult din ochi, n-am reușit sa fiu foarte exacta, ca n-am avut mâinile suficient de lungi... am înțeles ca ar avea in total ~ 17mp.. deci, probabil, mai mult de 3.5*4.5.. 4k e bonus, nu cautam neapărat, voiam un TV mai mărișor doar.. @Ascary, mersi pentru oferta, ești în pericol de a fi pus la treaba :))). Nu am timp momentan, dar, o sa ma mai uit o dată în magazinul online.. să mă hotărăsc.. deși, după ce pun ochii pe ceva, nu prea ii mai iau, doar cu tot cu produs ☺.. Mulțumesc pentru răspunsuri!

FaraUnID
Campion certificat
Distantele recomandata nu au nimic in comun cu afectarea vederii. Mergand pe firul logicii tale este ok sa ma uit direct in flacara de la sudura de la 3 m distanta timp de 7 ore ca nu ma nimic. Total fals. Acele recomandari pentru a te putea bucura la maximum de potentialul TV-ului, pentru a putea identifica in mod corect detaliile de finete fara a depune un efort suplimentar si fara sa-ti suprasoliciti ochiul. Din acest motiv si intr-o sala de cinema recomandarile cu cele mai bune locuri pentru vizionare sunt cele din zona centrala, undeva in mijloc. Society of Motion Picture and Television Engineers sustine ca, pentru cea mai buna experienta, ecranul ar trebui sa ocupe un unghi de 30 de grade din aria vizuala a unei persoane. Mai exact, distanta ideala dintre ochi si display-ul unui televizor cu rezolutie Full HD ar trebui sa fie egala cu diagonala acestuia inmultita cu 1,6263.

Jay
Campion certificat
Chiar asa si aleg la cinema, central, dar, ultimul rand :)) Este locul meu preferat.. din acest motiv am inceput sa iau biletele online, sa fiu sigura ca sunt ale mele.. 3 locuri :D Nu, nu sunt 3 doar pentru mine :))), merg cu fetele.. adica prietenele mele..

Ascary
Campion certificat
Jay,tu alegi ultimul rand ca sa te pupi cu prietenul...oricum,comparatia cu sala de cinema e ca nuca-n perete. Incearca si FaraUnID sa mai dreaga busuiocul. Citeste mult dar intelege putin. Adica la cinema am voie sa imi plimb ochii dintr-o parte in alta a ecranului insa in casa tre' sa stau intr-un unghi de 30 grade. In fine,cu televizorul ales de tine nu e nici o problema fiindca nu e imens.