Întrebare fară răspuns

Canale sport Orange TV prin fibra optica

As dori sa ma ajutați cu o întrebare despre televiziunea de la Orange prin fibra optica. Canalele de sport de la orange tv sunt asemănătoare cu cele de la digi?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
131 / 750
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Dacă vrei sport, fugi de Orange. Eu am pățit-o. Eurosport a ieșit din grila, meciurile de top din Europa sunt transmise fie pe Telekom Sport 1/2, care nu sunt în grila, fie pe LookPlus. LookPlus Orange nici măcar nu se obosește sa îl preia HD, îl retransmit in 480p. Aseară am văzut Mallorca - Barcelona ca in 1994, o calitate execrabila.

In timp ce la Digi meciurile de top sunt 4K, Orange își bate efectiv joc de abonați prin ceea ce fac pe partea de sport.

Nu sunt aceleași canale ca și la Digi. Dacă te referi la Orange tv prin fibra Telekom, ai Telekom 3 și 4 HD și Look-urile, iar dacă vorbești de Orange tv prin fibra proprie, mai ai în plus și canalele Eurosport HD.

Da e internet și tv prin fibra optica,și au spus ceva și de telekom

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
131 / 750
puncte
Custom field 2

As dori sa mai întreb ceva. totuși se merita sa schimb serviciul de la digi pt serviciul tv orange pt că pe mine ma interesează mai mult canalele sportive

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
131 / 750
puncte
Custom field 2

Nu!

Adică nu, clar, pentru toate detaliile de mai sus. Când nu ai nici măcar Eurosport în grilă, sau când vezi meciuri din Champions League la fotbal in SD, nici măcar sa nu te gândești.

Oricât de mulțumit sunt eu de Orange în general, serviciul de televiziune e o bătaie de joc. Nici gratis nu l-aș recomanda.

Eu m-am legat la cap doi ani și acum stau sa caut soluții : plătesc Eurosport Player separat, mai trag și cablu de la Digi în casa sau ce fac sa pot avea acces la sport.

Din păcate, la Orange TV, lipsa unor canale proprii de sport e un mare minus, care îndepărtează potențialii clienți iubitori de sport.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!