Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Semnarea actelor aditionale pentru prelungirea abonamentului

Am primit prin email actul aditional de prelungire a abonamentului Orange Me Start 8 si am confirmat acceptarea lui in MyOrange. Trebuie sa-l si tiparesc, semnez, scanez si trimite la Orange sau este suficient acceptul aditionalului in My Orange? Si daca trebuie sa-l trimit prin email atunci unde il trimit? Multumesc. Anca Dantes

ANCA DANTES
ANCA DANTES

ANCA DANTES

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
ANCA DANTES
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Bună!
Nu este nevoie sa faci asta..
Eu am prelungit unul din cele 4 abonamente online cu achiziție de telefon și doar am fost anunțata prin mail și sms.. n-am trimis nimic nicăieri.. Pentru ca am prelungit din contul meu My Orange..
Din ce-mi amintesc, nici pentru celelalte 3 n-am trimis nimic, și le-am prelungit în urma discuției la departamentul de fidelizare, de unde le-am primit pe mail..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Trimiterea pe email a actului aditional este o confirmare a acceptarii, nicidecum trimis pentru acceptare. Acceptul l-ai exprimat telefonic si cred ca este specificat si pe document. Bafta cu noul plan tarifar.

Multumesc pt raspunsuri !

ANCA DANTES
ANCA DANTES

ANCA DANTES

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
ANCA DANTES

@ANCA DANTES, ne bucurăm dacă răspunsurile de aici te-au ajutat. Te rugăm să-l marchezi ca soluție pe cel mai bun. El va apărea sus, chiar sub întrebarea ta, și în acest fel va fi de ajutor și pentru ceilalți membri ai Comunității.
Mulțumim și te mai așteptăm.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!