anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnarea actelor aditionale pentru prelungirea abonamentului

ANCA__DANTES
Începător
Am primit prin email actul aditional de prelungire a abonamentului Orange Me Start 8 si am confirmat acceptarea lui in MyOrange. Trebuie sa-l si tiparesc, semnez, scanez si trimite la Orange sau este suficient acceptul aditionalului in My Orange? Si daca trebuie sa-l trimit prin email atunci unde il trimit? Multumesc. Anca Dantes
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Butonul accept tine loc de semnătură. Nu mai este nevoie să trimiți nimic tipărit prin poștă/curier.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Bună! Nu este nevoie sa faci asta.. Eu am prelungit unul din cele 4 abonamente online cu achiziție de telefon și doar am fost anunțata prin mail și sms.. n-am trimis nimic nicăieri.. Pentru ca am prelungit din contul meu My Orange.. Din ce-mi amintesc, nici pentru celelalte 3 n-am trimis nimic, și le-am prelungit în urma discuției la departamentul de fidelizare, de unde le-am primit pe mail..

FLo1
#StarMember
Trimiterea pe email a actului aditional este o confirmare a acceptarii, nicidecum trimis pentru acceptare. Acceptul l-ai exprimat telefonic si cred ca este specificat si pe document. Bafta cu noul plan tarifar.

Razvan
#StarMember
Butonul accept tine loc de semnătură. Nu mai este nevoie să trimiți nimic tipărit prin poștă/curier.

Vio73
#StarMember
Exact, decât se apasă pe accept sau pe refuz, în funcție de dorință! Succes!

ANCA__DANTES
Începător
Multumesc pt raspunsuri !

Vio73
#StarMember
Cu plăcere!

DanielaH
Moderator
@ANCA DANTES, ne bucurăm dacă răspunsurile de aici te-au ajutat. Te rugăm să-l marchezi ca soluție pe cel mai bun. El va apărea sus, chiar sub întrebarea ta, și în acest fel va fi de ajutor și pentru ceilalți membri ai Comunității. Mulțumim și te mai așteptăm.