Întrebare fară răspuns

servicii de japca

Sunt un tip extrem de ocupat. Doar in week-end mai pot avea un pic de timp. Si in week-end poti sa vb cu Orange doar la 401 - adica la taxabil. Nu e o suma, daca e sa te gandesti - e 0,14 euro pe minut. Daaar - cand iti raspunde si te pune pe astepate, si astepti cateva minurte bune, realizezi ce japca e la Orange. Daca inmultesti asta cu cateva sute sau mii de apeluri - e o suma. Si nici macar nu a fost in stare sa rezolve problema mea - care e relativ simpla. Orange - cu prima ocazie, ma transfer la alta firma. Respect zero din partea voastra. Si avem parteneriat de aprox 30 de ani. V-ati porcit in ultimul hal. Pe termen lung, voi pierdeti.

cristi_21
cristi_21

cristi_21

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
cristi_21

Răspunsuri

Buna!.. Eu n-am sunat de ani de zile la Orange, de obicei ma descurc din setari, chat, mail..
Intr-adevar, se aduna, daca suni si nu este nimeni liber..
Inteleg ca nici nu s-a putut rezolva.. Daca nu implica date personale, poate gasesti un raspuns aici.. daca poti da detalii..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

din My Orange am schimbat abonament am migrat la alt abonament am cumparat multe telefoane .. chiar nu am nevoie de vorbit cu un operator (oricum faci cum vor ei :) ) probabil vrei sa negociezi ceva , te anunt ca esti cu o treapta mai jos tot timpul fata de ei . succes.

@cristi: daca n-ai fi fost atat de ocupat / Si atentie ai fi acordat / la pagina Www.orange.ro/contact / Multe detalii ai fi aflat. /// Cu Orange ai fi aflat ca poti discuta / Fara la telefon a astepta / Si nici in OrangeShop nu trebuie sa te deplasezi / Ci este suficient online problema s-o plasezi. /// Pe email, pe chat cu Djingo e facil / Sau suni la 300 ca-i gratis de pe mobil / Si vei primi raspuns asigurat / Dar sa fi totusi mai echilibrat.

Bun venit în Comunitate! Nu este nevoie să-i suni contracost, pentru că poți să-i contactezi foarte și gratuit prin intermediul mai multor variante pe care le poți găsi aici:
https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul...
Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!