Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Nu mai am acces 5G pe Xiaomi mi mix 3 5g

Buna ziua ,
Poate cineva să mă lămurească de ce din data de 27.05.2020 nu mai am acces 5g pe acest terminal ? Menționez că am un abonament mi 30, care a mers impecabil pe 5g pe terminalul meu !

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Nu! Pe data de 27 a fiecărei luni se resetează contorul.(data de facturare). Am dat reset la setările din fabrică sperind că se va remedia problema, dar în zadar ! Merge 5g pe orice rețea( verificat Vodafone și RDS) mai puțin pe Orange !

Din ce vad eu, pe site-ul Orange, acest model nu suporta tehnologia 5G la Orange, el are doar 4G+. Va trebui sa aștepți să fie inclus in acea listă a terminalelor care accepta 5G. Sunt sigur că cineva s-a sesizat acum, și se va actualiza și lista...

Pai cum asa? Merge 6 luni și apoi se trezește cineva ca nu trebuie să mai meargă, ca nu e pe nu știu ce lista....Suntem profesioniști sau cârcotași? Merge doar pe ce e livrat de la Orange... Rușine! Sper ca e doar părerea ta nu și poziția Orange! Ar fi scandalos...

PS
Apropo
Cartela nu mai merge pe 5g nici pe telefonul Samsung S10 plus 5g livrat de marele Orange...Dacă vrei îți fac cadou acest abonament , poate asa o să poți rezolva această enigma....

Bun venit în Comunitate! Ai verificat în mai multe locații, să nu fie problema de la semnalul 5g? Mai exact de la lipsa acestuia, pentru că rețelele sunt în plină configurare și cine știe....Dacă zici că ai problema și pe Samsung și ai schimbat și simul, atunci nu mai rămâne decât varianta lipsei rețelei 5g în zona ta. Atenție, ce spun eu nu este poziția Orange, ci a mea. Noi suntem simpli useri, ca și tine, care doar încercăm să ajutăm. Există în Comunitate și reprezentanți Orange, care sper că vor vedea problema ta și te vor ajuta! Și eu mă gândesc serios să achiziționez acest terminal (Xiaomi mi mix 3 5g), iar dacă Orange îl avea în ofertă, îl luam demult. În concluzie, eu zic să verifici care este treaba cu semnalul 5g! Succes!

Am comandat un abonament dedicat 5g start 25, Sunt convins ca o sa meargă! Am încercat cu abonamentul de 30 euro ( my 30) în toate locațiile posibile ( urmărind harta de acoperire 5g orange) rezultat nul! În centru vechi, primăverii, Kogalniceanu, Apaca, centru Brașov....Revin cu comentarii de mâine cu noul abonament mai ieftin, dar cel mai scump din piata 5g România! Mai ieftin cu 5 euro decât my 30.... tot de la Orange ! Am telefonul Xiaomi mi mix 3 5g de un an și sunt foarte mulțumit de el! Am obținut cele mai bune scoruri pe 5g,comparând telefoane de top de la Samsung, Huawei, oppo,pixel,Sony,Asus, One...Ținem aproape! Va salut și sper să vă pot ajuta pe viitor!

PS
În locațiile menționate cu același telefon care acum nu mai merge 5g decât pe vodafone și RDS, pana în data de 27.05.2020 am obținut cele mai bune rezultate pe rețeaua 5g Orange!

Atunci nu văd altă variantă în afara aceleia de a nu mai avea activ 5g-ul pe sim. Poți vorbi cu ei la telefon și face o sesizare la serviciul.clieti@orange.ro, pentru că nu mi se pare în regulă să plătești atâția bani la abonament și să nu beneficiezi de tot ceea ce trebuie să fie inclus. Cred și sper că e doar o eroare, nu ceva intenționat! Succes!

De azi am și abonamentul me start 25 5g nelimitat! Pe acest abonament am acces 5g pe Samsung dar pe xiaomi nu! E un progres... Pe abonamentul de 30 euro nu am acces 5g pe nici un terminal...Va țin la curent cu orice schimbare, sper ca în bine ! Va sărut pe toți! Oameni minunați ai comunității orange! Sa auzim numai de bine !

Mai insista cu sesizari facute prin My Orange.
Acum 3 saptamani au avut caderi pe baze de date, s-au dat peste cap multe profile la multi utilizatori, iar cei cu 5G pe profile nu au scapat, eu numarandu-ma printre ei (poate nu toti).

Daca dai de cineva bun la Tehnic te rezolva, eu m-am chinuit mult si pe mai multe canale am reusit.
Am avut si acest Xiaomi ca al tau cu 5G activ pe el din ziua lansarii comerciale a retelei la Orange, deci chiar daca telefonul nu e vandut de Orange trebuiensa mearga. Vezi doar sa ai ultimul firmware instalat.

Bafta

Emanu900
Emanu900

Emanu900

User level
Nivel
1
389 / 750
puncte
Custom field 2
Emanu900

Foarte bine zis, Emanu! Trebuie insistat prin toate mijloacele și sunt sigur că se va rezolva. Nu înțeleg de ce să nu se dea acces la 5g pe acest terminal.

@teacher_ , unde ai verificat ca acest telefon nu suporta tehnologia 5G, ne poti ajuta cu un link?
@mosoimarius ai rezolvat problema?

Am mai făcut o plîngere....iar în telefon am pus momentan o cartela de Digi care merge impecabil pe 5g... La Orange aveam o viteză mai buna pe 5g și acoperirea pe București mai buna ! Acum aștept rezolvarea de la Orange! Sper ca aceasta sa vină cît mai curând!
Vă țin la curent!
Salutare comunitate, sa auzim numai de bine!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!