anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am sunat să îmi modific abonamentul și mă poarta cu vorba. Ce să fac?

Avatar_2
Începător
Vreau un raspuns.
6 Răspunsuri 6

FaraUnID
Campion certificat
Ce intelegi tu prin "să îmi modific abonamentul" și ce intelegi prin "mă poarta cu vorba" In principiu un abonament se poate modifica dar, depinde de tipul de abnament, perioada contractuala, daca a fost achizitionat terminal cu pret subventionat, ce alte facilitati ai avut la abonare. Adica se poate modifica, dar nu oricum si nu in orice conditii.

teacher_
#StarMember
Salut! Ești în ultimele 6 luni de contract, și vrei sa treci la un abonament inferior ca valoare..? Poți să ne dai mai multe detalii? Întrebarea ta este destul de ambiguă.

FLo1
#StarMember
@Avatar_2: Daca nu detaliezi "purtatul cu vorba", nu vei putea primi ajutor. Doar ca sa stii: abonamente pt 10-20 de lei... nu exista. Iar pentru cei care nu vor resurse lunar exista PREPAY.

DanielaH
Moderator
@Avatar, ai reușit să modifici abonamentul? Revino, te rog, și spune-ne cum s-a rezolvat. Te așteptăm.

Avatar_2
Începător
Am sunat la ei și au zis că mă sună ei

Anonim
Neaplicabil
Salut comunitate, 1) Dacă ești în ultimele 6 luni de contract, poți cere o negociere. Poate dura mai mult datorită lipsei de personal de când cu pandemia asta. 2) Dacă NU ești în ultimele 6 luni de contract și vrei să schimbi abonamentul pt că ai fost nedreptățit cu oferte actuale sau avantaje care nu favorizează clientul VECHI (minim 1-2 ani vechime) și nu ai o rată în curs, PLEACĂ. De asta există piață și concurență. Dacă îți trimit somații și știi că ești în regulă, există ANPC