Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Mă bucur că internetul merge foarte bine oriunde m-aș afla

Salut !
Orange este singura rețea care furnizeaza internet de ce-a mai bună calitate oriunde te-ai afla

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bun venit în Comunitate! Este foarte important faptul că ești mulțumit! Este cunoscut faptul că Orange are rețeaua de cea mai bună calitate din România și că încearcă să furnizeze utilizatorilor cele mai bune experiențe. Nu știu dacă are peste tot cele mai bune servicii de internet mobil, dar oricum, la nivel național are cea mai bună calitate, așa cum spuneam. Și eu cred asta și o spun din experiența proprie și a altor utilizatori care călătoresc mult.

"Cea mai buna" este o notiune relativa. La nivel national inseamna ca nu le-ai incercat pe toate (retelele), si nici in prea multe locatii (ca sa poti generaliza). Ca sa nu vorbim ca, intr-o locatie unde aveai impresia ca e "the best" ... mai si cade uneori.

Am mai povestit. Sunt persoane care au încercat și rețelele altora și după un timp au revenit la Orange. Persoane care au firme de transport și care nu au fost mulțumiți. Sigur, noi suntem subiectivi, dar lucrul acesta se poate observa ușor și din alte surse, în afară de hărțile de acoperire ale operatorilor.
De exemplu:

https://www.ancom.ro/wwwaisemnalro-instrumentul-de-referi...
https://www.aisemnal.ro/home

"Orange este singura rețea care furnizeaza internet de ce-a mai bună calitate oriunde te-ai afla"...eu as împărți fraza asta in două. De acord ca Orange ofera internet 4G de cea mai buna calitate,insa la partea cu "oriunde te-ai afla" se mai poate discuta. Inca mai sunt zone neacoperite ori zone cu semnal slab.

Nici nu se poate să ai semnal pe oriunde te-ai afla. Sunt locuri unde nu poți să ai semnal, din simplul motiv că nu se pot monta antene. Dar Orange are o acoperire destul de bună, în general. Sigur, că mai este mult de lucru!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!