Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Spectru Orange 2G/3G/4G/5G

Conform informații website Orange: există acoperire pentru rețeaua 4G în procent 98,75% din populația țării și 100% din populația urbană, pentru licitația 5G estimată toamna anului 2020 pe frecvențele licitate se va putea implementa de către Orange rapid o acoperire națională pe 5G sau va mai dura din lipsă echipamente/tehnologie câțiva ani?

Personal înțeleg spectrul (frecvențele) 5G ca un spațiu mai mare într-o anumită bandă dar posibil să mă înșel :)

Mulțumesc, zâmbete!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@happy: citeste topicuri mai vechi inaintea lansarii unor subiecte.... fumate. Pentru tine, ca sa stii, am scris prea mult in N topicuri ca pe o harta de metropola unde ar trebui sa ai 4G eu ma bucur doar de 3G, iar in interior, desi e un simplu bloc (nu buncar) acel 3G devine 2G doar pe la colt de geam. Deci pragmatism, nu extaz... ar fi indicat.

Nu știu dacă se va implementa rapid, pentru că e greu de construit o rețea aproape de la zero, care implică și costuri uriașe. Mai întâi va trebui să vedem ce spectru va cumpăra, dar cu siguranță va fi mai mare lățimea de bandă decât în 4g. Dacă în 4g există blocuri de câte 10/20 Mhz, în 5g vor exista și de câte 100 Mhz.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!