Întrebare fară răspuns

Pachetul TV Hungarian de pomană

Bună! De ce pachetul Hungarian nu conține nici un post HD? De ce sonorul este decalat rău? De ce se aruncă praf în ochi? Cu respect Miklós.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pachetul Hungarian este in sistem pay-per-view, adica platesti suplimentar pentru el. Prin urmare partea cu profitabilitatea nu prea tine.

Pe DTH pachetul Hungarian 11 canale ungurești + dublaj în limba maghiară pentru 12 canale disponibile, în funcție de abonamentul tău: ID Investigation Discovery, Discovery Channel, Discovery Science, Eurosport 2 HD, AXN HD, AXN Black, AXN White, Epic Drama HD, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explore si Viasat History/Nature HD

Pe CATV, sunt 9 canale in pachetul Hungarian, dar toata treaba tine de Telekom.

Din păcate, ai dreptate, pentru că și eu observ că toate canalele incluse în opțiunile Hungarian de pe cablu (prin rețeaua Telekom) și de pe satelit, nu emit în HD. Totuși, sunt unele canale care au și pistă audio în limba maghiară, dacă te interesează acest aspect. Nu știu exact cum este la cablu (nu am verificat), dar la satelit știu că erau câteva. Probabil că vor avea în viitor și acest aspect în vedere și este bine că l-ai semnalat!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!