Întrebare fară răspuns

Lansare PlayStation5

Noul PlayStation 5 e asteptat de ceva timp, iar acum a fost dezvaluit oficial de cei de la Sony si se presupune ca lansarea oficiala va fi inaintea sarbatorilor de iarna

Au anuntat ca vor fi doua variante, una dintre ele fiind gandita fara unitate optica, dar inca nu se stiu foarte multe detalii.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Digital Foundry, o publicatie cu renume pentru analizele amanuntite, a lansat un video de un sfert de ora in care explica in detaliu cum vor profita primele titluri de PlayStatin 5 de ray tracing.

Sursa- https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2020-pl...

Playstation 5 diponibil ca precomanda in Altex, la "decat" pretul de 2500 lei, iar un controller la "decat" pretul de 350 lei cu disponibilitate fizica incepant cu data de 19 noiembrie 2020 https://altex.ro/playstation-5/pag/

Hai ca nu e chiar asa exagerat, eu am verificat si apare deja stoc epuizat peste tot pe unde a fost la precomanda :) PS 4 PRO 1TB era cam tot pe acolo in urma cu un an jumate- doi, iar controlerele erau in jur de 230, in ultimul timp le scumpisera catre 300. Din descriere PS5 apare cu SSD, dar e de 825 GB, atat cel mentionat de tine cat si cel in varianta digitala, fara unitate optica, care e mai ieftin si se apropie de PS4 (1999 fata de 1899). In schimb jocurile speciale pentru PS5 mi se par scumpe (269-489 lei), dar daca merg pe ea si jocurile de PS4, asa cum se zice, atunci incepe sa para mai acceptabil.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!